Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Βασάρας: «Είναι λάσπη. Η σύζυγός μου δεν έχει ανάμειξη»

Διέψευσε ο Κύρος Βασάρας οποιαδήποτε εμπλοκή της συζύγου του στους ορισμούς των διαιτητών. Επίσης ο υπεύθυνος ανάπτυξης που φιλοξενήθηκε στον FM 100 Θεσσαλονίκης μίλησε για όλους και για όλα στη διαιτησία.

Για τη συζυγό του ανέφερε: «Είναι δυνατόν; Nα πουν ονόματα και να δούμε πως μπορούν να αποδειχθούν. Δεν είναι μεμπτό που η σύζυγός μου δουλεύει στην ΕΠΟ. Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τη σχέση. Η σύζυγός μου εκπροσωπεί την ΕΠΟ στο εξωτερικό για τις διεθνείς σχέσεις. Για να μιλήσει με διαιτητή πρέπει να έρθει έγγραφο που από το εξωτερικό. Οποιαδήποτε ανάμειξή της έχει σχέση με τη διεθνή διαιτησία. Μα είναι δυνατόν να έχει τηλεφωνήσει η σύζυγός μου; Να βγει κάποιος να μιλήσει με ονόματα να δούμε πως μπορεί να το αποδείξει. Για τα όσα είπε ο κ. Πηλαδάκης, από ό,τι ξέρω υπάρχει διάψευση από τον κ. Πιλάβιο. Τη σύζυγό του βρήκα στην ΕΠΟ, καθώς όταν παντρευτήκαμε ήταν υπάλληλός της».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του παλαιού Σωτήρη Βοργιά: «Δεν μπορεί ο Βοργιάς ν’ αφήνει υπονοούμενα. Δεν μπορεί κάποιος που όριζε διαιτητές την εποχή της παράγκας να μιλάει για μένα. Βρίσκει έδαφος ένας άνθρωπος με γνωτή ιστορία και παρελθόν. Ηδη του έχω κάνει μήνυση. Ποιος μπορεί να λασπώσει τη δική μου πορεία που δεν έχει ψεγάδι; Που με τόση διαφάνεια έφτασα στο σημείο να είμαι μέλος της Επιτροπής διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ; Κανένας δεν βγαίνει να πει ονόματα. Ας έχεις στοιχεία, πας εκεί που πρέπει και εγώ θα συμβάλω όχι μόνο να πάει σπίτι που αυτός που έχει κάνει τέτοια πράγματα αλλά να βρεθεί και στη φυλακή»

Σε ερώτηση για τη σχέση του με τον Γ. Δαλούκα, απάντησε: «Είμαι κουμπάρος σε πολλά παιδιά διαιτητών και είναι τιμή μου αυτό. Είμαι κουμπάρος και με τον Δαλούκα αλλά δεν έχω σχέση με τις επιλογές και τις πράξεις κανενός. Μετά από όσα ακούγονται είμαι επιφυλακτικός και έχω κρατήσει αποστάσεις».

Οσον αφορά στην επίθεση που δέχτηκε ανέφερε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκονται οι έρευνες, προσθέτοντας πως δεν έχει επίσημες πληροφορίες. «Εχω υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστου, οπότε αν προκύψει κάτι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της», δήλωσε επίσης.

Ο Βασάρας άφησε να εννοηθεί ότι δεν επιδιώκει να αναλάβει τους ορισμούς των διαιτητών: «Υπάρχει επιλεγμένη στόχευση για να μη γίνω πρόεδρος της ΚΕΔ κάτι που δεν είναι αυτοσκοπός μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: