Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Κατάφερε να προκαλέσει και πάλι ο Μπαλοτέλι!!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κατάφερε να προκαλέσει για ακόμη μία φορά με τη συμπεριφορά του, καθώς μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, πήγε να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς της δεύτερης!
Το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο... «Γουέμπλεϊ» είχε τελειώσει, η Σίτι είχε πάρει μεγάλη νίκη επί της Γιουνάιτεντ με 1-0 και την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου και ο Μάριο Μπαλοτέλι κατάφερε για ακόμη μία φορά φέτος να δείξει τον άσχημο χαρακτήρα του... Ο Ιταλός επιθετικός πήγε να πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση της ομάδας του σε τελικό Κυπέλλου μετά από 35 ολόκληρα χρόνια μπροστά στην εξέδρα που βρίσκονταν οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Άντερσον, μόλις, αντιλήφθηκε την ενέργειά του, αμέσως τον απώθησε, ενώ ο Ρίο Φέρντιναντ... βγήκε από τα ρούχα του και αμέσως κατευθύνθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος του παίκτη της Σίτι! Το συμβάν προκάλεσε γενική σύρραξη, ενώ ο μοναδικός που το αντιλήφθηκε από την πλευρά των «πολιτών» ήταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, που έτρεξε να σώσει τον παίκτη του, ενώ ο Άντερσον πάνω στα νεύρα έσπρωξε ακόμη και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ντέιβιντ Πλατ, που έσπευσε να χωρίσει τους παίκτες!

«Πήγε μπροστά στους οπαδούς μας και έδειχνε επιδεικτικά το σήμα της Σίτι. Ο Άντερσον προσπάθησε να τον σταματήσει, ενώ και ο Ρίο έγινε έξαλλος, καθώς αυτό που έκανε ο Μπαλοτέλι έδειξε ασέβεια προς όλους μας. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά του», σχολίασε ο Νάνι.

Στη συνέχεια ο Ρίο Φέρντιναντ με μήνυμά του στο προφίλ του στο Twitter απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τη συμβουλή του στον Μπαλοτέλι... «Αν έχεις σκοράρει, μπορώ να δεχτώ τον πανηγυρισμό της στιγμής μπροστά στους αντίπαλους οπαδούς, όμως στο τέλος του παιχνιδιού πήγαινε στους δικούς σου οπαδούς, για να το ευχαριστηθείς ακόμη περισσότερο. Απολογούμαι αν προσέβαλα κάποιον με τη συμπεριφορά μου, όμως τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα», έγραψε ο Άγγλος αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: