Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Θα τους λέω όπως γουστάρω»

Νέο ραδιοφωνικό σόου από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μίλησε στον Novasport FM.


«Θα τους λέω όπως γουστάρω», είπε ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου.


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Συμφωνώ ότι τα τελευταία 50 χρόνια υπάρχουν πολλές άσχημες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Yπάρχουν κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα, τότε ήταν όλα καλά στο ποδόσφαιρό μας και φέτος δεν είναι; Έκανε καμία ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός για αυτό; Ως σύλλογος εγώ έχω κανει πολλές φορές δηλώσεις και έχω αναφερθεί σε πολλά» τόνισε αρχικά ο κ. Μπέος και συνέχισε: «Δεν ευθύνονται ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Θεοδωρίδης και οι υπόλοιπες μικρές ομάδες για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Την μεγάλη ευθύνη την έχουν οι μεγάλες ομάδες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου…».


Ο κ. Μπέος συνέχισε αναφερόμενος στις προσπάθειες που έχει κάνει για να μην δημιουργoύνται επεισόδια από τους οπαδούς του Βόλου: «Δεν υπάρχει κανένας που θα με ελέγξει. Είπα αυτό που είπα στην ανακοίνωσή μου και δεν το παίρνω πίσω. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που δημιουργούμε πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον Βόλο δεν έχουμε δουλειά με τέτοια πράγματα. Δεν έχουμε δημιουργήσει επεισόδια και αυτό πρέπει να το ξέρετε. Οι άλλες ομάδες το έχουν κάνει όταν φιλοξενούνται στην έδρας μας. Εμείς έχουμε κάνει μόνο καλά. Με έργα και όχι με λόγια».


Στη συνέχεια, ο κ. Μπέος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Νικολογιάννη, λέγοντάς του: «Αν προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι κάναμε κάτι σοβαρό εχθές, κάνετε μεγάλο λάθος. Είναι λογικό βέβαια διότι είστε ρεπόρτερ Παναθηναϊκού και πρέπει να τα πείτε. Δεν έχασε για αυτό ο Παναθηναϊκός.Αυτός ο θίασος ήρθε επειδή μπήκε ο Μπέος στο γήπεδο; Kάνετε μεγάλο λάθος! Είμαι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει από Παναθηναϊκούς και τέτοια. Εγώ θα τους αποκαλώ όπως γουστάρω».


Σχετικά με την κουβέντα με τον Σισέ: «Αναγνωρίζω ότι ένας σούπερ σταρ και εγώ απλά προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι ήταν ένα ραντεβού για τη ιστορία της πόλης. Δεν ήταν κάτι απλό για εμάς.  Του έδωσα να καταλάβει τι σήμαινε για εμάς και το κατάλαβε».


Για τις μπάλες και την φιλοξενία στην ομάδα του Παναθηναϊκού: «Ζητήσαμε συγνώμη αν κάναμε δύο-τρία λάθη και αν πετάξαμε κάποιες παραπάνω μπάλες στο γήπεδο. Μια μπάλα ήταν ζητάμε συγνώμη. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε αυτό για να μην ξανασυμβεί. Είμαστε μια νέα ομάδα και δεν έχουμε οργανωθεί ακόμα όπως πρέπει. Και να το βελτιώσουμε όμως το παράδειγμα το δείχνει ο μεγάλος να ξέρετε. Η φιλοξενία ήταν άψογη για όλη την αποστολή του Παναθηναϊκού που ήταν γύρω στα 30 άτομα. Δεν ήταν επίθεση στους επίσημους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Είμαστε καινούργια ομάδα και είχαμε πίεση Ζητάμε και πάλι συγνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: