Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Είμαστε ομάδα άλλης κατηγορίας!»

Η Παναχαϊκή έχει αγκαλιάσει την άνοδο και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαριστεί ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:


1)Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλο το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος για την μεγάλη προσπάθεια και την μεγάλη νίκη που πέτυχαν απέναντι σε ένα παθιασμένο χωρίς λόγο αντίπαλο.


Η Παναχαϊκή έκανε μεγάλη εμφάνιση στην Χερσόνησο και η μεγάλη μας ικανοποίηση ήταν το χειροκρότημα των οπαδών της τοπικής ομάδας στο τέλος του αγώνα και η αναγνώριση του προπονητή και των παικτών ότι η Παναχαϊκή είναι ομάδα άλλης κατηγορίας και η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Χερσόνησο.

2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά αυτούς τους ηρωικούς οπαδούς της που την ακολούθησαν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια και ήταν παρόντες και στην Χερσόνησο.


3)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση και το προσωπικό του γηπέδου του Ηροδότου για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε η ομάδα μας να προπονηθεί το απόγευμα του Σαββάτου.


4)Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στους οπαδούς σε όλη την χώρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ζητάει από αυτούς στις 8 Μαΐου στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ποδοσφαιρική ομάδα του Πλατανιά Χανίων να έρθουν όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ιστορική αυτή μέρα που σηματοδοτεί πάρα πολλά τόσο για την Παναχαϊκή όσο και για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: