Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"Συνέντευξη 2 σε 1!"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, είπε πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα δώσει συνέντευξή όπου θα μιλήσει για τα οικονομικά και ο Ζήσης Βρύζας για τα αγωνιστικά της ομάδας.

"Συνέντευξη 2 σε 1!"
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Libero 107,4":
Για το διορισμό της νέας διοίκησης: "Το τελευταίο διάστημα πολλοί με ρωτούσαν για την καθυστέρηση και πάντα ήμουν καθησυχαστικός, έλεγα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα παρά την καθυστέρηση. Κάθε αίτηση στο Πρωτοδικείο είναι ξεχωριστή και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για το πόσες φορές μία Ανώνυμη Εταιρεία κάνει αίτηση για διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου. Κάθε υπόθεση είναι ξεχωριστή και εκδικάζεται ανεξάρτητα από το τι έχει γίνει στο παρελθόν, έτσι από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις μπορεί να ορίζεται διοίκηση Πρωτοδικείου.
Η ΠΑΕ συνέχιζε να λειτουργεί όλο αυτό το διάστημα, είχε πολλές υποθέσεις και το μαγαζί δεν έκλεισε. Απλώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε το δικαίωμα επισήμως επί της υπογραφής και δεν μπορούσε να πάρει κάποια χρήματα που βρίσκονταν για σε λογαριασμό της ΠΑΕ σε τράπεζες. Το θέμα είναι τι γινόταν στην πράξη, αλλά όχι τι έλεγε ο κάθε κινδυνολόγος.
Τον προηγούμενο ένα μήνα ο ΠΑΟΚ θεωρητικά δεν είχε διοίκηση, δεν μπορούσε λοιπόν να υπογράψει, να πληρώσει κανέναν, ούτε υπαλλήλους, ούτε παίκτες, ούτε ΔΕΗ, ούτε ΟΤΕ. Χρειάζονται κάποια διαδικαστικά ακόμα, είναι θέμα ωρών για να τελειώσει το θέμα και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να φρενάρει τη θετική ολοκλήρωση της υπόθεσης".
Για τη συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να δώσει άμεσα ο Ζαγοράκης: "Τη μία συνέντευξη Τύπου η ΠΑΕ τη χρωστάει, είχε προαναγγελθεί το Σεπτέμβριο και είχε αναβληθεί με παρέμβαση του ΑΣ λόγω του πορίσματος. Δεν θα είναι, όμως, μόνο για τα οικονομικά. Θα γίνει μία συνέντευξη 2 σε 1, όπου ο Ζαγοράκης θα απαντήσει και για τα οικονομικά, καθώς πλέον γνωρίζουμε τα βασικά σημεία του πορίσματος και θα μιλήσει επίσης και για την προοπτική των επόμενων ετών.
Η μισή συνέντευξη Τύπου ουσιαστικά έχει προαναγγελθεί τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Από τότε, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν έχει και διοίκηση, αφού όταν βγήκε το πόρισμα, τελείωσε και η θητεία της προηγούμενης διοίκησης. Έτσι οι διοικούντες αποφάσισαν ότι θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί η νέα θητεία και έπειτα να μιλήσουν. Θα γίνει σίγουρα την επόμενη εβδομάδα, γιατί μετά δεν υπάρχει χρόνος μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού η ομάδα παίζει Πέμπτη-Κυριακή".
Για την συνέντευξη που θα αφορά στο αγωνιστικό: "Θα μιλήσει ο Ζήσης Βρύζας που επανήλθε πριν από δύο μήνες, αλλά από χθες είναι και επισήμως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Κατά μία άποψη είναι υποχρεωτικό να μιλήσουν οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος στον κόσμο, όχι γιατί δεν πάει καλά η ομάδα, αλλά γιατί ο κόσμος περιμένει να ακούσει κάποια πράγματα. Αύριο αναμένεται να γίνει το πρώτο επίσημο ΔΣ της ΠΑΕ και στην ουσία η ΠΑΕ από αύριο θα τρέξει όλα τα τυπικά θέματα, δηλαδή το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών με την αποδέσμευση των χρημάτων, να μπει το νερό στο αυλάκι, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τις συνεντεύξεις Τύπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: