Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"Έχουμε πληγώσει τους φιλάθλους μας"

Τη δυνατότητα να φωτογραφήθούν και να συνομιλήσουν με τον Γάλλο μέσο του Άρη είχαν μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ο Ρικάρντο Φατί στο περιθώριο εκδήλωσης είπε τα πράγματα με το όνομα τους.
"Έχουμε πληγώσει τους φιλάθλους μας"
Ο μέσος του ΑΡΗ έδωσε το παρόν σε εκδήλωση της Forthnet όμως φάνηκε αρκετά προσυλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας. Η αναγκαιότητα της νίκης είναι κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από όλους τους παίκτες: «Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε πληγώσει τους φιλάθλους μας. Κάθε Κυριακή έρχονται στο γήπεδο με την προσδοκία μιας νίκης, όμως δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να τους ανταμείψουμε. Πρέπει, επιτέλους, κάτι να τους δώσουμε!» ανέφερε συγκεκριμένα ο Φατί ενώ συμπλήρωσε: « Οπωσδήποτε νίκες! Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και στα δύο αυτά ματς, ξεκινώντας από τον ΟΦΗ και συνεχίζοντας με τον Πανιώνιο. Ξέρω ότι είναι δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα, διότι επιβάλλεται να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο μας».
Οσο για την έλευση του Μίχαλ Πρόμπιερζ; Ιδού οι πρώτες εντυπώσεις του: « Ο κ. Πρόμπιερζ έχει μπει πολύ δυναμικά. Θέλει να περάσει καινούρια στοιχεία στην ομάδα, όπως μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο, ένταση στα μαρκαρίσματα. Είναι στοιχεία όπως διακρίνω κα του χαρακτήρα του. Είναι πολύ ευχάριστα μηνύματα αυτά και ας ελπίσουμε πως μέσα απ΄ αυτή τη δουλειά θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: