Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Διαψεύδει ο πρέσβης του Κατάρ!!

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου επικοινώνησε με την πρεσβεία του Κατάρ στην Ελλάδα και πήρε ως απάντηση του από τον Χαμάντ Αλ Μισνάντ: "δεν κάνω την προξενήτρα για καμία ΑΕΚ".

Διαψεύδει ο πρέσβης του Κατάρ
Ενοχλημένος από την παραφιλολογία και τα σενάρια που τον εμφανίζουν ως "προξενήτρα" επενδυτικών κεφαλαίων από την πατρίδα του για χάρη της ΑΕΚ εμφανίστηκε με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Sport24.gr ο πρόξενος του Κατάρ στην Ελλάδα κ. Χαμάντ Αλ Μισνάντ (Hamad Al Misnad).
Το Sport24.gr κάνοντας ρεπορτάζ και προσπαθώντας να βρει την άκρη του νήματος στο (υποτιθέμενο;) ενδιαφέρον πετρελαϊκής εταιρείας από το Κατάρ για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, τηλεφώνησε στην Πρεσβεία της αραβικής χώρας στην Ελλάδα προκειμένου να λάβει μία επίσημη απάντηση στο εξής ερώτημα:
"Είναι αλήθεια ότι ο Πρέβης κάνει προξενιό σε ζάπλουτους συμπατριώτες του προκειμένου να αγοράσουν την ΑΕΚ;". Η απάντηση που πήραμε από τον εκπρόσωπο του κ. Χαμάντ Αλ Μισνάντ ήταν σαφής, απόλυτη και ξεκάθαρη:
"Ο Πρέσβης με εξουσιοδότησε να σας μεταφέρω ότι είναι ενοχλημένος από αυτά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα και από το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως προξενήτρα για κάποια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, εν προκειμένω την ΑΕΚ, δίχως ποτέ να είχε την παραμικρή ανάμειξη σε κάτι τέτοιο".
Ρωτήσαμε επίσης για το αν έχει ποτέ συνομιλήσει για την ΑΕΚ ή άλλη ελληνική ομάδα ή αν του έχουν ζητήσει εύποροι συμπατριώτες του την άποψή του ή ενδεχομένως και λεπτομέρειες για την προοπτική μίας τέτοιας επένδυσης:
"Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από την πλευρά του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη. Αν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από το Κατάρ για την ΑΕΚ είναι κάτι για το οποίο ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα. Ξεκαθαρίζει τη θέση του και ζητά από εδώ και στο εξής, για ότι γράφεται που τον αφορά, τουλάχιστον να ζητείται και η δική του θέση και άποψη προκειμένου να αποφεύγονται σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα", μας μετέφερε ο αρμόδιος αξιωματούχος της Πρεσβείας του Κατάρ στην Ελλάδα.
Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: