Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο Τσάκας άλλαξε το ποδοσφαιρικό τοπίο!!

Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας, αλλά εμένα όλο αυτό το πανηγυράκι που έχει στηθεί γύρω από τον Τσάκα και τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ μού φτιάχνει κάθε μέρα και περισσότερο το κέφι. Γράφει ο Νίκος Ασημακόπουλος.
Ο Τσάκας άλλαξε το ποδοσφαιρικό τοπίο!
Χωρίς να είναι σίγουρο το πού θα καταλήξει η ιστορία με την αγορά του Παναθηναϊκού, προσωπικά προτιμάω να μαθαίνω αυτές τις μέρες για την «κλεισμένη» μετεγγραφή του Ροναλντίνιο, από το να κάθομαι και να μιζεριάζω μέσα στο κλίμα που φτιάχνουν τα πρωτοσέλιδα των οπαδικών αθλητικών εφημερίδων. Κατάντησε βαρετό να βλέπουμε τον έναν να ετοιμάζεται να τσακίσει τον άλλο ή ν' ακούμε τον Τζιοβάνι και τον Εκι Γκονζάλες να στέλνουν οδηγίες, από τη Βραζιλία και τη Αργεντινή όπου βρίσκονται, στους σημερινούς παίκτες για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι του Σαββάτου, την ώρα που και οι δύο [προ]αιώνιοι εχθροί περιμένουν να μάθουν αύριο ποιος θα είναι ο διαιτητής για ν' αρχίσουν να ξεκατινιάζονται και γι' αυτό.
ΕΝΩ ο Τσάκας άλλαξε τα πράγματα, ξέφυγε από τα καθιερωμένα και μας πέρασε σε άλλη διάσταση. Κάθε μέρα έχει και μια έκπληξη για όλους...
ΒΓΑΙΝΕΙ χωρίς να κωλώνει από το πρωί ώς το βράδυ σε όλα τα ραδιόφωνα για να αναγγείλει μέχρι και τη μετεγγραφή του Ροναλντίνιο, δίνοντας ουσιαστικά ραντεβού με τους φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο, στις 17 Δεκεμβρίου, για την υποδοχή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ!
ΑΡΧΙΖΕΙ να επισκέπτεται κολέγια αθλητικής δημοσιογραφίας, επειδή είναι, πλέον, πρόσωπο που παρουσιάζει, τουλάχιστον αυτήν την εποχή, περίπου το ίδιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον με το νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο - άρα μπορεί να απαντάει στις ερωτήσεις των σπουδαστών για όλα τα ζητήματα.
ΔΙΝΕΙ όραμα και στο θέμα του νέου γηπέδου, που προσπαθεί εδώ και 15 χρόνια να φτιάξει ο Παναθηναϊκός, χωρίς να τα έχει καταφέρει.
ΕΧΕΙ πάρει με το μέρος του, όπως είναι φυσικό, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που περιμένουν πώς και πώς το πριμ για τη νίκη στο ντέρμπι.
ΤΗΝ ίδια στιγμή συμπεριφέρεται σαν να κάνει αυτός το κουμάντο στην ΠΑΕ, απειλώντας μάλιστα πως αν γίνει κάτι στο σαββατιάτκο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη»... «θα πάρω την ομάδα και θα φύγω», ενώ ξέρει πως δεν είναι διοίκηση και επομένως δεν μπορεί να έχει την παραμικρή αρμοδιότητα!
ΚΑΙ φυσικά, το «επίσημο» Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, ενώ παρακολουθεί με φανερή ενόχληση όλες αυτές τις δραστηριότητες, δεν είναι σε θέση να αντιδράσει, οπότε ο Τσάκας λογικότατα συμπεριφέρεται κάθε μέρα και πιο πολύ σαν υπερπρόεδρος, αφού ξέρει ότι κανένας δεν πρόκειται να του κουνηθεί ή να τον σταματήσει, από τη στιγμή που ελπίζει (και σχεδόν όλοι κατά βάθος ελπίζουν...) ότι σε λίγες μέρες ο πρίγκιπάς του θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης, αλλάζοντας τη μοίρα της ομάδας.
Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: