Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εκτός έδρας νίκη Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι!!

Μια διπλή νίκη και μάλιστα σε χώρο όπου θεωρείται ότι παίζει ...εκτός έδρας, αυτόν της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, πέτυχε ο Ολυμπιακός παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!
Εκτός έδρας νίκη Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι!
Οι ερυθρόλευκοι εδώ και καιρό δεν θέλουν ούτε να ...βλέπουν τον διαιτητή Γιώργο Τανατζή και η ΚΕΔ πήρε τα μέτρα της, για να μην ανάψουν τα αίματα λίγες μέρες πριν από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Στην κλήρωση για τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής, ο Τανατζής δεν συμπεριλήφθηκε στους 8 υποψήφιους για την τριάδα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει σε πολλές περιπτώσεις την εξαίρεση του Τανατζή και η επιθυμία τους έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά τον περυσινό τέταρτο τελικό.
Ο ορισμός του Τανατζή στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και θεωρήθηκε ως πρόκληση από τους ερυθρόλευκους, γι΄ αυτό και τώρα η ΚΕΔ τους έκανε το χατίρι. Μάλιστα, έβαλε για πρώτη φορά σε τέτοια κλήρωση τον Αστέριο Γκούμα, ο οποίος τελικά δεν "βγήκε" για το ντέρμπι.
Τελικά, από την οκτάδα προέκυψαν οι Τόμι Σχινάς, Σπύρος Γκόντας και Χρήστος Χριστοδούλου, με τους δύο τελευταίους να ικανοποιούν ακόμα περισσότερο την πλευρά του Ολυμπιακού, που μετά την εξαίρεση του Τανατζή, θα δει στο ΟΑΚΑ δύο ρέφερι που αν μη τι άλλο δεν κρίνονται ούτε "εχθρικοί" προς τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και "φιλικοί" προς τον Παναθηναϊκό.
Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως ο Ολυμπιακός τα πέτυχε όλα αυτά μέσω ...παρασκηνιακής μουρμούρας, καθώς οι εκπρόσωποί του απέχουν συστηματικά την τελευταία διετία από τις κληρώσεις διαιτητών!
Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό, τον οποίο στην κλήρωση εκπροσώπησε ο Τάσος Στεφάνου, δεν ασχολούνται καθόλου. Δεν έδωσαν την παραμικρή σημασία στα ονόματα των διαιτητών και έδειχναν προς πάσα κατεύθυνση που δεν τους νοιάζει ποιος θα μπει και ποιος δεν θα μπει στην κληρωτίδα του ντέρμπι. Επ΄ αυτού, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή οι πράσινοι δεν θεωρούν πως θα κρίνει τίποτα το ντέρμπι της Κυριακής στην κούρσα για τον τίτλο ή θεωρούν πως είναι τόσο καλύτεροι φέτος από τον αιώνιο αντίπαλο, που όποιοι διαιτητές και να παίξουν, το ματς θα το κερδίσουν...
Για την ιστορία στα της κλήρωσης, αρχικά στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αναστόπουλου, Γκόντα, Σχινά και Χριστοδούλου, από τα οποία προέκυψαν τα ονόματα των δύο πρώτων διαιτητών της αναμέτρησης (Γκόντας, Χριστοδούλου). Μετά έγινε δεύτερη κλήρωση μεταξύ των Σχινά, Αναστόπουλου, Αφεντουλίδη, Γκούμα, Πηλοΐδη και Φούφη, από τα οποία βγήκε το όνομα του Σχινά. Τα υπόλοιπα μετά το τζάμπολ...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: