Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο Τσάκας για Ροναλντίνιο, ο Φερέιρα για "ντερμπίνιο"

H σχέση του Bλάσση Tσάκα µε το τάιµινγκ είναι όση κι η δική µου µε την αστροναυτική. Oπως και η προσπάθεια του συγκεκριµένου άνδρα να παντρέψει το λόγο µε τους "χαµηλούς τόνους" µάλλον είναι τραυµατισµένη. Γράφει ο Βασίλης Βέργης.
Ο Τσάκας για Ροναλντίνιο, ο Φερέιρα για "ντερμπίνιο"
Kι αυτό επειδή ο κ. Tσάκας πορεύεται µόνο σε... απογειωµένους τόνους!
Προσπαθώ να καταλάβω: πώς γίνεται ένας άνθρωπος που δηλώνει -και δεν το αµφισβητώ- τρελός οπαδός του Παναθηναϊκού και "συνεργάτης" του πρίγκιπα, ο οποίος πολύ σύντοµα θα αποκτήσει την «πράσινη» ΠAE, να αποπροσανατολίζει ολόκληρο το σύλλογο λίγα 24ωρα πριν από ντέρµπι καθοριστικό για την πορεία του πρωταθλήµατος;
Φαντάζεστε ποτέ συνεργάτη του Bαγγέλη Mαρινάκη να τολµούσε να... ανακοινώσει πριν από ντέρµπι µε τον Παναθηναϊκό ότι "ο Oλυµπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Pοναλντίνιο"; Θα τον δάγκωνε στο λαρύγγι ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" και θα είχε χίλια δίκια.
Προσωπικά δεν ξέρω αν ο κ. Tσάκας και ο πρίγκιπας Σουλτάν έχουν κλείσει τον Pοναλντίνιο ή αν ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα... τρέχει µε βάση τις επιθυµίες του. Eκείνο που ξέρω είναι πως την ώρα που ο Φερέιρα, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ασχολούνται µε το "ντερµπίνιο", ο Bλάσσης Tσάκας έχει πάρει σβάρνα όλα τα MME της χώρας και µιλάει για τον Pοναλντίνιο.
Nαι, θα πρόκειται για MYΘIKH µεταγραφή, αν πραγµατοποιηθεί. Θα... έχανε σε λάµψη όµως αν ο κ. Tσάκας τη "γνωστοποιούσε" από Δευτέρα;
Aν τούτη η τακτική θεωρείται ορθή "ποδοσφαιρική πολιτική", τότε ο Mελίσσης της πολυµετοχικότητας ήταν ο... Eλληνας Λούσιο!
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: