Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Φατί: «Έχουμε πληγώσει τους φιλάθλους μας»


Ο Ρικάρντο Φατί είναι από τους ποδοσφαιριστές που συνηθίζουν να λένε τα πράγματα με τ΄ όνομά τους. Αυτό ακριβώς έκανε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Forthnet στη Θεσσαλονίκη, όπου παραβρέθηκε, μοιράζοντας χαμόγελα και αυτόγραφα σε όσους τον πλησίαζαν. Όταν ρωτήθηκε από τη NOVAγια τα αίτια της μέχρι τώρα κακής πορείας του Αρη στο πρωτάθλημα, ήταν απόλυτος: «Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε πληγώσει τους φιλάθλους μας. Κάθε Κυριακή έρχονται στο γήπεδο με την προσδοκία μιας νίκης, όμως δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να τους ανταμείψουμε. Πρέπει, επιτέλους, κάτι να τους δώσουμε!».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τα οποία είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Σε Ηράκλειο και Ν. Σμύρνη: « Οπωσδήποτε νίκες! Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και στα δύο αυτά ματς, ξεκινώντας από τον ΟΦΗ και συνεχίζοντας με τον Πανιώνιο. Ξέρω ότι είναι δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα, διότι επιβάλλεται να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο μας».
Οσο για την έλευση του Μίχαλ Πρόμπιερζ; Ιδού οι πρώτες εντυπώσεις του: « Ο κ. Πρόμπιερζ έχει μπει πολύ δυναμικά. Θέλει να περάσει καινούρια στοιχεία στην ομάδα, όπως μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο, ένταση στα μαρκαρίσματα. Είναι στοιχεία όπως διακρίνω κα του χαρακτήρα του. Είναι πολύ ευχάριστα μηνύματα αυτά και ας ελπίσουμε πως μέσα απ΄ αυτή τη δουλειά θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».
Μειώνει τις συνδρομές η Λέσχη για ΑΜΕΑ
Η Λέσχη Φίλων Αρη, αφουγκραζόμενη τα μηνύματα των καιρών, αποφάσισε να μειώσει τις συνδρομές των μελών της. Η αρχή γίνεται από τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, έχει ως εξής:     
«Με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Ανεκτικότητας (16/11), η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ ανακοινώνει ότι η συνδρομή για τα άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50% μεταβάλλεται από 100? στα 50? ετησίως. Απαιτείται βεβαίωση ποσοστού αναπηρίας από δημόσιο νοσοκομείο ή επίδειξη της κάρτας αναπηρίας».
Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: