Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"Ποτέ μη λες ποτέ..."

Νέες δηλώσεις του Έλληνα εκπροσώπου του Ροναλντίνιο κ. Δημητρίου για τον Παναθηναϊκό. "Θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολο...", τόνισε και μίλησε για την λατρεία του "Ρόνι" για την πατρίδα μας.
"Ποτέ μη λες ποτέ..."
Ο κ. Δημητρίου μίλησε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του "Sentra" και αρχικά τόνισε ότι "οι ρήτρες είναι για να σπάνε", ερωτηθείς για τα όσα γράφονται σήμερα στον Τύπο περί ρήτρας αποδέσμευσης του Ροναλντίνιο άνω των 160 εκ. ευρώ. "Μην λέμε τέτοια προκλητικά νούμερα σε περίοδο κρίσης", είπε.
Όσο για τις επαφές του ίδιου με τον Τσάκα, ξεκαθάρισε ότι στην κουβέντα που είχε ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ δεν μίλησε ως ο επίσημος Παναθηναϊκός άρα δεν μπορεί να θεωρήσει τις επαφές επίσημες και δεν θέλησε να πει κάτι για τα όσα λέγονται περί οφειλών της Φλαμένγκο στον Ροναλντίνιο.
Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος άσος θεωρεί ως δεύτερη πατρίδα του την Ελλάδα, είπε ότι δεν είναι αρνητικός στο να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε ότι ο παίκτης λατρεύει τα ελληνικά νησιά. "Ήταν λάθος μου που τον πήγα στα μπουζούκια", πρόσθεσε γιατί θεωρεί ότι τον στιγμάτισε.
Στο τέλος ερωτηθείς αν μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό είπε "ποτέ μη λες ποτέ".
Πάντως, εμείς σοφότεροι με αυτές τις δηλώσεις δε γίναμε...
"Ο Ρονι είναι ένα όνομα όπως πολλά άλλα που απασχολούν το παγκόσμιο στερέωμα είτε με πιθανές μεταγραφές είτε με φιλολογικές συζητήσεις. Το αν έχει φτάσει σε εμάς η διάθεση, σας το επιβεβαιώνω ότι έχει φτάσει. Δεν μπορούμε εμείς να συζητάμε με ομάδα επιχειρηματιών. Δεν θα παίξει μπάλα σπίτι τους. Χρειαζόμαστε μία ομάδα που θα μιλήσει πρώτα στην Φλαμένγκο".
Για τις προτάσεις και από άλλες ομάδες που αναφέρει ο βραζιλιάνικος Τύπος: "Επιβεβαιώνουμε για κάποιες ομάδες που ενδιαφέρονται ότι πρέπει οι ομάδες να απευθυνθούν στην Φλαμένγκο. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ρήτρα; Οι ρήτρες είναι για να σπάνε. Η συγκεκριμένη ρήτρα δεν έχει γραφτεί σωστά το νούμερο. Όταν μία ομάδα είναι αποφασισμένη να κινηθεί για ν' αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή μπορεί να κινηθεί χωρίς να λάβει υπόψιν της τη ρήτρα. Είμαστε σε μία χώρα που περνά μία τρομακτική κρίση. Αν βάλουμε τα νούμερα και τα κυκλοφορούμε γινόμαστε προκλητικοί και θα γελάει ο κόσμος".
Για το φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας του Ροναλντίνιο: "Οι αδελφοί Ασίς διατηρούν ορφανοτροφείο που ταΐζει 3.000 ευρώ την ημέρα. Αυτό κοστίζει 3 εκατομμύρια ευρώ στην οικογένεια τον χρόνο".
Για τον Τσάκα: "Ο κ. Τσάκας δεν ήρθε με μία επίσημη πρόταση να πει είμαι ο Παναθηναϊκός και έχω μία συγκεκριμένη πρόταση και ελάτε να κάτσουμε στο τραπέζι. Θα περιμένουμε ν' αναλάβει την ομάδα ο υψηλότατος και θα πάμε στην Φλαμένγκο, μου είπε".
Για το ραντεβού του Ροναλντίνιο με τη διοίκηση της Φλαμένγκο: "Θα συναντηθεί σήμερα με την Φλαμένγκο, για τις οφειλές. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω διαδικαστικά θέματα ομάδων".
Για την σχέση του Ροναλντίνιο με την Ελλάδα και την εμφάνιση του στα μπουζούκια: "Ο Ρόνι θεωρεί την Ελλάδα δεύτερη του πατρίδα για δικούς του λόγους. Σκέφτηκα τότε ανθρώπινα και σκέφτηκα να τον πάω στα μπουζούκια και έκανα λάθος. Στο Ρίο έχει την δική του μπάντα, παίζει μουσική. Ήταν λάθος δικό μου, γιατί είχα την πρόθεση να τον κάνω να περάσει καλά και εκείνος στενοχωρήθηκε πολύ. Δεν είναι αρνητικός για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα".
Για το τι είπε ο Ροναλντίνιο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα πριν ο δεύτερος να παίξει στον Παναθηναϊκό: "Όταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ρώτησε τον Ρόνι αν θα έρθει, και του λέει «να πάω Ελλάδα;» και του λέει με χίλια".
Για την πιθανότητα να ολοκληρωθεί το όλο πλάνο: "Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κλείσει αυτό το πρότζεκτ που λέγεται ¨Ροναλντίνιο στην Ελλάδα¨".
Για την πρόταση των 30 εκατομμυρίων ευρώ που ανέφερε ο Βλάσης Τσάκας: "Το 30 σαν νούμερο και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, γιατί δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να το επιβεβαιώσω. Είναι η απόδειξη μιας ομάδας που θέλει να κινηθεί για έναν παίκτη".
Για την στάση της πλευράς του διεθνούς Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου: "Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ο Ρομπέρτο θεωρεί ότι οποιαδήποτε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή αδερφό του είναι καλοδεχούμενη και πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της Φλαμένγκο".
Για τις διακοπές που είχε κάνει ο Ροναλντίνιο στην Ελλάδα: "Πριν από δύο χρόνια πήγαμε στα νησιά και είχε μείνει 4 μέρες ξύπνιος γιατί μου είπε ότι δεν μπορεί να χορτάσει το τοπίο, επειδή του θυμίζει την πατρίδα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: