Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"O Hρακλής πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΓΣ Ηρακλής, Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους, μίλησε για την προσπάθεια του Γηραιού να δικαιωθεί μέσω του CAS.
"O Hρακλής πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει"
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Χατζηχαραλάμπους στον "Libero 107,4":

Αρχικά, είπε:
«Είμαστε μια μέρα διοίκηση στον ερασιτέχνη, άτυπα βέβαια έχουμε αναλάβει εδώ και λίγο καιρό αλλά μόλις χθες το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση ορισμού προσωρινής διοίκησης. Ο Ηρακλής βρίσκεται στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι από την εποχή της ιδρύσεως του».

Για την επικοινωνία με το CAS: «Στείλαμε φαξ στο CAS και τους είπαμε ότι το προηγούμενο δικηγορικό γραφείο (που είχε ορίσει ο κ. Παντελή) δεν εκπροσωπεί πλέον τον Ηρακλή και από εδώ και πέρα θα πρέπει να έχουν επικοινωνία μαζί μας, με την διοίκηση του ερασιτέχνη. Θέληση μας είναι να συνεχιστεί η υπόθεση στο CAS και θα έπρεπε να έχουμε κάνει κάποια κίνηση νωρίτερα αλλά μόλις χθες γίναμε διοίκηση και μπορούσαμε να έχουμε επίσημη επικοινωνία. Ο κ. Παντελή έλεγε ότι είχε δώσει εντολή στον δικηγόρο του να συνεχίσει την υπόθεση αλλά αυτό δεν ισχύει, δεν έγινε αυτό που έπρεπε».
Συνεχίζοντας τόνισε επίσης: «Αυτό που επιθυμούμε είναι η τελική δικαίωση του Ηρακλή και για αυτό έγινε η επικοινωνία με το CAS. Ένας βασικός στόχος τώρα είναι να δείξουμε στο δικαστήριο την διπροσωπία της ΕΠΟ, που είπε στο CAS ότι δεν είναι αρμόδιο να δικάσει γιατί υπάρχει το διαιτητικό δικαστήριο αλλά όταν αυτό μας δικαίωσε το χαρακτήρισε επίσης αναρμόδιο. Θα το δει το CAS και ελπίζουμε αρχικά να αποφασίσει ότι θα εκδικάσει την υπόθεση του Ηρακλή, αυτός είναι ο πρώτος στόχος και θα είναι η πρώτη νίκη του Ηρακλή. Αν το CAS δεχθεί να εκδικάσει την υπόθεση, θα ορίσει δικάσιμο και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους για την δικαίωση του Ηρακλή.
Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον κ. Ιωαννίδη, που θα μας βοηθήσει σε ότι χρειαστούμε στην πορεία αυτή της υπόθεσης. Στο μεταξύ φυσικά η ομάδα έπρεπε να αγωνίζεται κάπου, έπρεπε να συνεχίσει να υπάρχει ο Ηρακλής, δεν μπορούσε να σταματήσει να παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα. Η ομάδα παίζει τώρα στην Δ` Εθνική όχι με δική μας ευθύνη αλλά των προηγούμενων διοικήσεων και βρίσκεται στην Δ` Εθνική πολύ απλά γιατί κάποιοι δεν κατέθεσαν φάκελο στην ΕΕΑ».
Κλείνοντας, ο κ. Χατζηχαραλάμπους είπε: «Ο βασικός στόχος αυτής της διοίκησης είναι να συνεχίσει να υπάρχει ο Ηρακλής, ο κόσμος γνωρίζει ίσως μόνο τα προβλήματα του ποδοσφαίρου αλλά ο ερασιτέχνης έχει απίστευτα προβλήματα. Υπάρχουν πολλά τμήματα στην ομάδα, που πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, έχουμε το μπάσκετ στην Β` Εθνική, είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Έχουμε χωριστεί σε ομάδες για κάθε τμήμα του συλλόγου και πρωταρχικός στόχος είναι να μην αφήσουμε να καταστραφεί ο Ηρακλής, ο Ηρακλής πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: