Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η απίστευτη οδηγία του Καζλάουσκας!!

Εχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα και μπορεί να είναι ανεπίκαιρο, αλλά μεταφέρει ξεκάθαρα πολλά πράγματα και κυρίως το μπέρδεμα που προκάλεσε ο Ομπράντοβιτς στον Καζλάουσκας στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας...
Η απίστευτη οδηγία του Καζλάουσκας
Πράγματι, πέρασαν έξι μέρες από την αναμέτρηση των πράσινων με τους Ρώσους, αλλά στα μπασκετικά στέκια ακόμα είναι κεντρικό θέμα συζήτησης η τρομερή άμυνα που επέλεξε ο Ζοτς για να αντιμετωπίσει την πληρέστερη ομάδα της Ευρώπης.
Ο αγώνας έμοιαζε να είναι συνέχεια του προηγούμενο Απριλίου τότε που ο Παναθηναϊκός έπαιξε τέσσερις φορές με την Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι Πασκουάλ απέτυχε να βρει το αντίδοτο για εκείνη την πρωτοεμφανιζόμενη ασύλληπτη άμυνα ζώνης του Ομπράντοβιτς.
Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Σέρβος ...δαίμονας σκαρφίστηκε κάτι αντίστοιχο που έμοιαζε σε πολλά, αλλά και σε ...τίποτα με αυτή κόντρα στην Μπάρτσα. Οι παίκτες της ρώσικης υπερδύναμης φάνηκε να τα έχουν χαμένα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν ήξεραν τι να κάνουν και πως να παίξουν.
Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που μεταφέρθηκε στον “σκύλο” και δείχνει το μέγεθος της ανακατωσούρας που προκλήθηκε αλλά και την προπονητική επίδραση που έχει ο Καζλάουσκας στην ομάδα του...
Ο Τεόντοσιτς πλησίασε στον πάγκο της ομάδας του και ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον Λιθουανό κόουτς...
Τεόντοσιτς: “Κόουτς, δεν μπορούσε να βγάλουμε μία φάση... Πες μας τι να κάνουμε...
Καζλάουσκας: “Εχουμε πει τι θα κάνουμε...
Τεόντοσιτς: “Ναι, μα δε βγαίνει... Πες μας τι κάνουμε....
Καζλάουσκας: “Είσαι παίκτης που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Βρες τι πρέπει να κάνεις!!!!
Αυτός ήταν ο διάλογος και βέβαια να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Τεό επιστρέφοντας στο ΟΑΚΑ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: