Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Το 37% της Γ.Σ. στον… αέρα!!

Οι μετοχές του Πέτρου Παππά ακόμα δεν έχουν μεταβιβαστεί στους Supporters και υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για την εκπροσώπηση τους στις 2 Δεκεμβρίου.
Το 37% της Γ.Σ. στον… αέρα
Ο ένας μεγαλομέτοχος (Νίκος Νοτιάς) θα είναι εδώ για να βρει λύση για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Να προσπαθήσει έστω… Ο άλλος μεγαλομέτοχος (Πέτρος Παππάς) «ξεγλιστρά» από τις ευθύνες που δεδομένα έχει, δίνοντας τις μετοχές του σε ένα φορέα (Supporters club) που δεν μπορεί να σηκώσει τέτοιος μεγάλο «βάρος». Η παρουσία του Νοτιά στις 2 Δεκεμβρίου σε μια από τις πιο κρίσιμες Γενικές Συνελεύσεις στην ιστορία της ΑΕΚ έχει την σημασία της για τις σκέψεις που έχει ο Χιώτης εφοπλιστής για το «αύριο». Ο Παππάς που παραμένει άφαντος αν και κάτοχος του 37% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν θα είναι παρόν.
Μάλιστα, δεν είναι σίγουρο ότι μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχουν οι Supporters τις ενεχυριασμένες μετοχές (ελέω «Morgan Stanley» και το χρέος των 7 εκατ.ευρώ) του Παππά και ας υποστήριζε από τις 30 Ιουνίου ο Μάκης Κασνακίδης ως πρόεδρος του club ότι έχουν μεταβιβαστεί. Αρα πιθανόν στην Γενική Συνέλευση το 37% να… αιωρείται, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Θα γίνει (σίγουρα) προσπάθεια ώστε να έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 37% στους Supporters μέχρι τότε, όμως δεν είναι πια καθόλου εύκολο και βέβαιο, αφού… σέρνεται το θέμα εδώ και περίπου πέντε μήνες. Και στα τέλη του Νοεμβρίου θα ξεκαθαρίσει ποιος και πως θα εκπροσωπήσει το 37% που κατέχει ο Παππάς στην ΠΑΕ ΑΕΚ, παρότι δεν εμφανίζεται πουθενά πια… Ούτε σε επίσημες ανακοινώσεις, ούτε σε επίσημες και ανεπίσημες θέσεις της διοίκησης.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: