Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δούκας: «Υπάρχει διοίκηση στον ΠΑΟΚ»


Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Λευτέρης Δούκας, σχετικά με την κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε πως πολλά από τα ερωτήματα των φιλάθλων της ομάδας, θα απαντηθούν στις συνεντεύξεις Τύπου, που θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες. Ο Δούκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4». Αναλυτικά τόνισε:
Για το αν υπάρχει κάποιο όριο στο διορισμό διοικήσεων Πρωτοδικείου: «Κάθε αίτηση είναι ξεχωριστή. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για το πόσες φορές μία ανώνυμη εταιρεία αιτηθεί για διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου. Κάθε υπόθεση είναι ξεχωριστή και εκδικάζεται ανεξάρτητα από το τι έχει γίνει στο παρελθόν. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις μπορεί να ορίζεται διοίκηση Πρωτοδικείο».
Για το τι συνέβαινε τον τελευταίο μήνα: «Η ΠΑΕ συνέχιζε να λειτουργεί όλο αυτό το διάστημα. Είχε πολλές υποθέσεις. Το μαγαζί δεν έκλεισε. Απλώς  ο ΠΑΟΚ δεν είχε το δικαίωμα επισήμως επί της υπογραφής και δε μπορούσε να πάρει κάποια χρήματα που βρίσκονταν για σε λογαριασμό της ΠΑΕ σε τράπεζες. Το θέμα είναι τι γινόταν στην πράξη αλλά όχι τι έλεγε ο κάθε κινδυνολόγος. Το προηγούμενο ένα μήνα ο ΠΑΟΚ θεωρητικά δεν είχε διοίκηση. Δε μπορούσε να υπογράψει, να πληρώσει κανέναν, ούτε υπαλλήλους, ούτε παίκτες, ούτε ΔΕΗ, ούτε ΟΤΕ. Χρειάζονται κάποια διαδικαστικά ακόμα, θέμα ωρών για να τελειώσει το θέμα. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να φρενάρει τη θετική ολοκλήρωση της υπόθεσης».
Για τις δύο συνεντεύξεις Τύπου που αναμένεται να γίνουν: «Τη μία συνέντευξη Τύπου η ΠΑΕ τη χρωστάει. Είχε προαναγγελθεί το Σεπτέμβριο και είχε αναβληθεί με παρέμβαση του Α.Σ. λόγω πορίσματος. Δε θα είναι μόνο για τα οικονομικά. Θα γίνει μία συνέντευξη δύο σε ένα, όπου ο Ζαγοράκης θα απαντήσει και για τα οικονομικά, όταν γνωρίζουμε τα βασικά σημεία του πορίσματος και στην ίδια συνέντευξη Τύπου θα μιλήσει και για την προοπτική των επόμενων ετών. Η μισή συνέντευξη Τύπου ουσιαστικά έχει προαναγγελθεί το Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Ουσιαστικά από τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει και διοίκηση, αφού όταν βγήκε το πόρισμα, τελείωσε και η θητεία της προηγούμενης διοίκησης. Οι διοικούντες αποφάσισαν ότι θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί η νέα θητεία και έπειτα να μιλήσουν. Θα γίνει σίγουρα την επόμενη εβδομάδα, γιατί μετά δεν υπάρχει χρόνος μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού η ομάδα παίζει Πέμπτη-Κυριακή».
Για τη συνέντευξη που αφορά το αγωνιστικό: «Θα μιλήσει ο Ζήσης Βρύζας που επανήλθε πριν από δύο μήνες. Από χθες είναι και επισήμως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Κατά μία άποψη είναι υποχρεωτικό να μιλήσουν οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος στον κόσμο, όχι γιατί δεν πάει καλά η ομάδα, αλλά γιατί ο κόσμος περιμένει να ακούσει κάποια πράγματα.  Αύριο αναμένεται να γίνει το πρώτο επίσημο Δ.Σ. Στην ουσία η ΠΑΕ θα τρέξει όλα τα τυπικά θέματα, δηλαδή το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών με την αποδέσμευση των χρημάτων, να μπει το νερό στο αυλάκι. Νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τις συνεντεύξεις Τύπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: