Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εισαγγελέα σε όλα τα ματς θέλει η Παναχαϊκή!!

Τη... μόνιμη παρουσία εισαγγελέα στα επόμενα εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής, θα ζητήσει η αχαϊκή ΠΑΕ, με αφορμή τα όσα έγιναν στο ματς απέναντι στον Πανθρακικό!
Εισαγγελέα σε όλα τα ματς θέλει η Παναχαϊκή!
Με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί «τους χιλιάδες υγιείς οπαδούς μας τόσο για τον τρόπο που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα όσο και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οργανωμένη αλητεία απαιτώντας δια βοής την έξοδο των κακοποιών και τοξικομανών που κρύβονται πίσω από κουκούλες, από το γήπεδο». Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι «δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά να διακινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα και η σωστή αγωγή παππούδων, γονέων και παιδιών από αυτά τα 30 κακοποιά στοιχεία και ότι θα κάνει τα πάντα σε συνεργασία με τις νόμιμες αρχές μα μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο».
Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαική θα φροντίσει ώστε στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με την Καλλιθέα ο χώρος όπου συνήθως συγκεντρώνονται αυτά τα κακοποιά στοιχεία και οι τοξικομανείς που επιτέθηκαν στις οικογένειες των οπαδών να βιντεοσκοπείται συνεχώς αλλά και να αστυνομεύεται συνεχώς, τόσο από ιδιωτικούς αστυνομικούς όσο και από εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ΠΑΕ Παναχαική θα ζητήσει από την Εισαγγελία Εφετών Πατρών σε όλους τους αγώνες να παρίσταται Εισαγγελέας υπηρεσίας ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής παρακολούθηση των αγώνων από τους υγιείς φιλάθλους αλλά και να συλλαμβάνονται αμέσως οι δράστες και οι υποκινητές και να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: