Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Στα υπόψιν ο Γέστε για αντι-Ιμπαγάσα


Μπορεί να υπάρχει μια αισιοδοξία πως ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα καταφέρει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκού, όμως υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες και αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Αργεντινός έχει ένα μικρό αιμάτωμα στο τετρακέφαλο και οι προπονήσεις που μένουν μέχρι το Σάββατο θα δείξουν αν τελικά θα αγωνιστεί ή όχι.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φυσικά και θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, αφού πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και γνωρίζει πως είναι ο δημιουργός του παιχνιδιού της ομάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έχει στο μυαλό του εναλλακτικές λύσεις...

Μια απ' αυτές είναι και ο Φραν Γέστε, ο οποίος συμμετέχει εδώ και πολλές μέρες στις προπονήσεις, όμως δεν έχει βρεθεί στην αποστολή από τη στιγμή που τραυματίστηκε. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ίσως είναι το νέο ξεκίνημα για τον Γέστε.

Το σίγουρο είναι πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βάσκο μεσοεπιθετικό και δεν αποκλείεται να είναι το κρυφό του χαρτί στο "αιώνιο" ντέρμπι.
Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: