Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"Προσοχή στο ξέσπασμα του ΠΑΟΚ"


Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Πέτερ Ντολεζάι, μίλησε την Τετάρτη (16/11) στον "Sport 103" για το παιχνίδι της Κυριακής (20/11) με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σλοβάκος τόνισε ποια σημεία πρέπει να προσέξει ο "Δικέφαλος" κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επισήμανε ότι χρειάζεται ασφυκτικό μαρκάρισμα οι Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης.
Αρχικά, δήλωσε ο Ντολεζάι:
"Αγωνίζομαι σε μία ομάδα της Super League και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τέσσερις βαθμούς εκτός έδρας με την ομάδα μου και θα προσπαθούμε ακόμη περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα από μέρους μου στην αρχή της χρονιάς με όλα όσα γινόντουσαν με τον Ολυμπιακό Βόλου".
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Περιμένουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα δύσκολο ματς. Ακόμη και αν καταφέρουμε να πάρουμε το βαθμό θα είμαστε ικανοποιημένοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε τον αγώνα, έχουμε προετοιμαστεί και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και σίγουρα θέλει ένα ξέσπασμα, κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να τον υποτιμήσεις σε καμία περίπτωση".
Για τα παιχνίδια που έχει έρθει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ: "Πέρσι με τον Ολυμπιακό Βόλου είχαμε καλές εμφανίσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Θυμάμαι ακόμη τη βαριά ήττα στην Τούμπα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα πρώτα 20 λεπτά. Αν ανταποκριθούμε πιστεύω ότι μπορούμε να αντέξουμε την πίεση και να πάρουμε κάτι θετικό. Οι παίκτες του "Δικεφάλου" είναι κουρασμένοι, αλλά είναι μεγάλοι παίκτες. Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή οι Σαλπιγγίδης και ο Βιεϊρίνια και σίγουρα δεν πρέπει να τους αφήσουμε από τα μάτια μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: