Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Όλη η αλήθεια για Ροναλντίνιο!!

Αλήθειες και ψέματα στην υπόθεση του Ροναλντίνιο. Το κόστος της μεταγραφής, η επιθυμία του πρίγκιπα και η αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών. Γράφει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.
Όλη η αλήθεια για Ροναλντίνιο
Η υπόθεση με τον Ροναλντίνιο άναψε φωτιές την ώρα που ο Παναθηναϊκός "καίγεται" για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Εάν μιλήσει το χρήμα...
Μπορεί ο Ροναλντίνιο να έρθει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα; Δύσκολο έως απίθανο είναι η πρώτη εκτίμηση, εκτός και εάν μιλήσει το ...χρήμα! Δηλαδή τα 30 εκ. ευρώ που θα αγγίξει το κόστος της μεταγραφής, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Τσάκας.
Αν και πιστεύω πως οι Βραζιλιάνοι κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τα μεγάλα αστέρια τους ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του και ενδεικτικό είναι το πρόσφατο παράδειγμα με τον Νεϊμάρ της Σάντος για τον οποίο μονομάχησαν η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά ο παίκτης ανανέωσε το συμβόλαιο του.
Η επιθυμία του πρίγκιπα
Μπορεί ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ και οι συνεργάτες του να επιθυμούν να κάνουν μία μεγάλη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο χρόνος όμως που επιλέχτηκε να δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον για το Βραζιλιάνο σταρ δεν κάνει καλό στην ομάδα.
Λίγα 24ωρα πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, οι φίλαθλοι του τριφυλλιού αλλά και ο Φερέιρα με τους παίκτες του, αναστατώθηκαν στο άκουσμα της είδησης πως ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να αποκτήσει τον Ροναλντίνιο!
Πρώτα το ντέρμπι, μετά οι μεταγραφές
Ας γίνει με το καλό η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ και θα υπάρχει χρόνος για τα μεταγραφικά. Τώρα προέχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η ιστορία με τον Ροναλντίνιο αποπροσανατολίζει ολόκληρο το σύλλογο.
Και τέλος δεν θα πρέπει να γίνει το ίδιο λάθος με την εποχή της πολυμετοχικότητας. Χορός εκατομμυρίων ευρώ χωρίς ποδοσφαιρική λογική. Ο προπονητής έχει δημιουργήσει τώρα μία ελκυστική ομάδα που παίζει ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Ρωτήθηκε ο Φερέιρα εάν θέλει το Ροναλντίνιο;
Και οι εφικτές λύσεις...
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταστρώσει ένα συγκεκριμένο πλάνο και καλό θα είναι να ακολουθηθεί, από τη στιγμή που η δουλειά του βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Οι περιπτώσεις του Τζαβέλλα και του Βλαχοδήμου είναι ενδιαφέρουσες κα η διατήρηση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα πρέπει να βρίσκεται στο μυαλό της υποψήφιας νέας διοίκησης.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: