Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

4-2-3-1 με αλλαγές!!

Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Νίκος Κωστένογλου έκανε μια δοκιμή 11αδας ενόψει του αγώνα με τη Λοκομοτίβ, δοκιμάζοντας πολλά νέα πρόσωπα.
4-2-3-1 με αλλαγές
Με δεδομένο ότι ο Αραμπατζής είναι καλά θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Γεωργέα δεξί μπακ. Ωστόσο, ο έμπειρος αμυντικός προέρχεται από πολυήμερη αποχή λόγω τραυματισμού (στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και δεν αποκλείεται να βάλει τον νεαρό Σωκράτη Τσουκαλά εκεί, αφού δεν θέλει να βάλει πάλι τον Κοντοέ λόγω ΠΑΟ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Καράμπελα εκτός έπαιξε ο Λαγός, αφού ο δεύτερος αριστερός μπακ στο ρόστερ είναι ο νεαρός και άπειρος Εγγλέζου.
Στο κέντρο της άμυνας Μανωλάς – Κάλα θα παίξουν, όπως και στο ματς της Ρωσίας, ενώ στο κέντρο θα υπάρχουν δύο αμυντικά χαφ με τους Μάκο – Γκέντσογλου. Ο «Κωστέ» αφήνει το 4-3-3 και επιστρέφει στο 4-2-3-1, με τον Χοσέ Κάρλος να έχει ελεύθερο ρόλο στο κέντρο, με τον Σιαλμά αριστερά του και τον Μπερνς δεξιά, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Μπέλεκ.
Υποψήφιοι εκτός του Τσουκαλά, είναι και ο Γκερέιρο για την θέση του Χοσέ Κάρλος, ενώ αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Αραμπατζής θα επιστρατευθεί ο Κωνσταντόπουλος.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: