Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

"Εγώ είπα να φύγω..."

Ο Σάκης Τσιώλης αποκάλυψε ότι αυτός ζήτησε να φύγει από τον Άρη. "Ήταν δική μου η πρωτοβουλία για να φύγω και δεν υπήρχε γυρισμός", είπε.
"Εγώ είπα να φύγω..."
Ο Τσιώλης μίλησε στον "ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6" και ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κάποια πράγματα που θεωρητικά μπορούν να γίνουν σωστά αλλά στην πράξη όλα γίνονται διαφορετικά. Αυτό που γνωρίζω είναι πως στο οργανωτικό κομμάτι πήγαμε πολύ καλά. Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή, η δουλειά που έγινε μέχρι τώρα επίσης. Αν βάλουμε κάτω όλα τα ματς και τα δούμε ένα προς ένα θα παρατηρήσουμε πως κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Θεωρώ πως αν η εξέλιξη τους ήταν διαφορετική τότε θα είχαν αλλάξει οι ισορροπίες και θα συζητάγαμε άλλα πράγματα τώρα.
Ένα θετικό αποτέλεσμα ήθελε ο Άρης για να πάρει μπροστά η μηχανή του. Το έμψυχο υλικό του Άρη είναι πολύ καλό. Όσον αφορά την στήριξη από την διοίκηση δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ακόμα μέχρι και χθες, συζητούσαμε μήπως παραμείνω στην ομάδα. Όμως υπήρχε μεγάλη πίεση για να φύγω έτσι ώστε να αντιστραφεί η κατάσταση. Από την στιγμή ειδικά που ήταν δική μου η πρωτοβουλία για να φύγω τότε δεν υπήρχε γυρισμός.
Τώρα πρέπει να κάνω ταμείο, έναν απολογισμό του τι κατάφερα. Θα ήταν άστοχο από μένα να παίζω με τον Άρη το σύστημα που έπαιζα πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Άρης δεν έχει καλούς ακραίους και προσπάθησα να επιβάλλω ένα τρόπο διαφορετικό να προσεγγίσουμε το παιχνίδι μας. Να εκμεταλλευτώ την δύναμη του Άρη, τον κόσμο του. Δυστυχώς όμως αποσυντονιστήκαμε. Για παράδειγμα στα Γιάννενα είχαμε κάνει εντυπωσιακό ματς αλλά δεν νικήσαμε. Θέλαμε τη νίκη για να πάρει ώθηση η ομάδα".
Για το μέλλον του: "Αυτή την στιγμή δεν θεωρώ σωστό να μπω σε διαδικασία να συζητώ για το μέλλον μου. Μετά το τέλος της εβδομάδας ίσως να ξεκινήσω να ψάχνομαι. Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν αλλά ούτε θα μιλήσω μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα αυτή γιατί νιώθω πως είμαι ακόμη στον Άρη. Όσο για τον αντικαταστάτη μου πιστεύω πως είναι δουλεμένη ομάδα ο Άρης και υπάρχουν λύσεις εντός του συλλόγου. Στην ομάδα κάτω των 17 είναι ο Τάσος Θέος ενώ στην κάτω των 20 ο Νίκος Πασσιαλής που έχουν ζήσει από κοντά την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: