Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ρόμπες ξεκούμπωτες...!!

Οι Πειθαρχικές Επιτροπές ολοκλήρωσαν το θαύμα τους! Αθώωσαν τους πάντες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι. Εύγε!
Ρόμπες ξεκούμπωτες...
Εντάξει, τώρα το "καθάρισαν" το ελληνικό ποδόσφαιρο! Μετά την αθώωση (και) του Αγροτικού Αστέρα πρέπει να είμαστε ...ήσυχοι!
Για μια ακόμη φορά ακολουθήθηκε το γνωστό ...δρομολόγιο από την αθλητική δικαιοσύνη. Σε πρώτο βαθμό η ομάδα υποβιβάζεται, αλλά μετά την έφεση, η περίφημη, πια, Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, την αθωώνει! Κλασικά πράγματα...
Αθώος κρίθηκε και ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Ριαβόγλου. Όλοι αθώοι, λοιπόν! Εκτός από την Ηλιούπολη που είναι η μόνη που την πλήρωσε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι υπόλοιποι την έβγαλαν λάδι...
Και το πιο τραγελαφικό στην τελευταία αυτή υπόθεση με τον Αγροτικό Αστέρα είναι το εξής: η ομάδα αθωώθηκε για τους αγώνες με την Καβάλα για τους οποίους η ίδια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην εκδίκαση άλλης υπόθεσης (όταν είχε επιβάλλει το -8 στην Καβάλα) είχε υποστηρίξει στο σκεπτικό της ότι τους συγκεκριμένους αγώνες τους είχε στήσει ο πρόεδρος του Αστέρα, Κώστας Ριαβόγλου με τη βοήθεια των παικτών του Αγροτικού Αστέρα!
Αλλά τώρα ανατρέπει το δικό της σκεπτικό με άλλη απόφαση σε διαφορετική υπόθεση! Απλά γελάει ο κόσμος...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: