Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Το Πρωτοδικείο καθυστερεί και τις πληρωμές...!!

Σύμφωνα με τα όσα είχαν προγραμματιστεί, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πλήρωνε μέχρι το τέλος του μήνα Οκτώβρη, ένα ποσό στους ποδοσφαιριστές του σημερινού ρόστερ αλλά και αρκετούς διακανονισμούς που τρέχουν με πρώην στελέχη της ομάδας.
Το Πρωτοδικείο καθυστερεί και τις πληρωμές...
Αυτό το πρόγραμμα δεν βγήκε στους χρόνους που έπρεπε γιατί απλούστατα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι να οριστεί η νέα στις 4 Νοεμβρίου, ημερομηνία που ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και η νομικός του σύμβουλος θα επισκεφτούν το πρωτοδικείο για να οριστεί η νέα διοίκηση.
Το ότι δεν υπάρχει διοίκηση σημαίνει αυτομάτως πως δεν μπορεί να εισπραχτούν τα έσοδα, όπως και να πειραχτούν γενικότερα οι λογαριασμοί της ΠΑΕ.
Ήδη οι παίκτες έχουν ενημερωθεί για αυτή τη καθυστέρηση ημερών, ενώ γίνεται προσπάθεια επαφής με πρώην στελέχη της ομάδας, τα περισσότερα από τα οποία έχουν ενημερωθεί.
Κάποια που δεν έχουν ενημερωθεί αναζητούνται έτσι ώστε να μη προβούν σε κάποια προσφυγή στη FIFA η οποία θα κοστίσει σίγουρα σε πρεστίζ στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ και σε αυτή τη κρίσιμη φάση που περνά.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: