Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

"Τα έκτροπα στο Μαρκόπουλο να είναι τα τελευταία"

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, είχε το μεσημέρι της Τρίτης (1/11) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλο, με αφορμή τα όσα τραγικά συνέβησαν στο κλεiστό του Μαρκόπουλου πριν τρεις μέρες.
"Τα έκτροπα στο Μαρκόπουλο να είναι τα τελευταία"
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις περαιτέρω κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα, ενώ η ομάδα του Παναθηναϊκού εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

"Μετά τα αποτρόπαια γεγονότα του Σαββάτου (29/10) στο κλειστό του Μαρκόπουλου, όπου κινδύνεψαν οι ζωές μικρών παιδιών, αθλητριών και φιλάθλων της ομάδας μας, ο πρόεδρος του Συλλόγου ζήτησε και πήρε τη διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα ότι θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα τόσο για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, όσο και για την ακεραιότητα όλων των υγιών φιλάθλων του αθλητισμού.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση τον κ. Μπιτσαξή και εύχεται τα έκτροπα του Μαρκόπουλου, τα οποία είναι πέρα για πέρα καταδικαστέα, να είναι τα τελευταία που «χτυπούν» τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Πολιτείας και των Αρμοδίων Φορέων στην καταπολέμηση της βίας εντός και εκτός των γηπέδων και περιμένει από όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους να πράξουν το ίδιο για να ξημερώσει μια καινούργια μέρα για όλο τον Eλληνικό Αθλητισμό".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: