Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ερνέστο, ο Μάρκο το ξέρει αυτό το γήπεδο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εμμονή του Βαλβέρδε για τον Πάντελιτς είναι γνωστή. Ο Σέρβος δεν υπολογίζεται παρόλο που έχει το γκολ για πλάκα. Μόνο στα δύσκολα τον θυμάται ο Ισπανός για να τον ξελασπώσει.
Ερνέστο, ο Μάρκο το ξέρει αυτό το γήπεδο... (ΒΙΝΤΕΟ)
Σήμερα στο "Βεστφάλεν" κόντρα στη Ντόρτμουντ, ο Βαλβέρδε σχεδιάζει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με Χολέμπας (αριστερά -μην παραξενεύεστε για να παίξει μπακ ο Μαρκάνο...), Μιραλάς (δεξιά) και Τζιμπούρ (κορυφή). Ο Πάντελιτς θα είναι για πολλοστή φορά στον πάγκο. Ο Σέρβος, όμως, έχει "φάει" τα γερμανικά γήπεδα με το κουτάλι.
Στη Χέρτα έπαιζε από το 2005 έως το 2009 και σε 114 συμμετοχές είχε πετάξει 45 γκολάκια. Σχεδόν ανά 2,5 παιχνίδια έβρισκε δίχτυα ο Μάρκο. Μάλιστα, ο Πάντελιτς, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο που βρήκαμε ψάχοντας στο youtube, είχε σκοράρει το 2008 μέσα στο "καυτό" "Βεστφάλεν" σε ένα Ντόρτμουντ – Χέρτα (1-1) το 2008.
Το ξέρει, δηλαδή, το γήπεδο ο Σέρβος και καλό είναι ο Βαλβέρδε να το έχει υπόψη του αυτό. Ποιος ξέρει, μπορεί στην πορεία του σημερινού ματς να αναγκαστεί να παραμερίσει τα ...κολλήματά του και να ρίξει τον μπαρουτοκαπνισμένο φορ στη μάχη.
πηγή: sportdog.gr   



Δεν υπάρχουν σχόλια: