Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η πραγματικότητα κρύβεται στην ομορφιά της

Το Λονδίνο χάνει το ερχόμενο καλοκαίρι, κατά πολύ, από την ομορφιά των αγώνων του...
Η πραγματικότητα κρύβεται στην ομορφιά της
Γράφει ο Τάσος Παπαχρήστου.
Η Λερίν Φράνκο από την Παραγουάη, «Μις Ολυμπιακοί Αγώνες» πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο, με ποσοστό ψήφων μεταξύ των αθλητών που άγγιξε το 89%, δεν κατάφερε να προκριθεί αυτήν τη φορά στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.
Εστειλε το ακόντιό της μόλις στα 48,70 μ., στη διάρκεια των Παναμερικανικών Αγώνων στην πόλη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, και κατέλαβε τη 13η θέση στην κατάταξη του αγωνίσματος.
Η Φράνκο, που από το 2008 διαπρέπει στις πασαρέλες μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον στίβο, με σκοπό να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Χρειαζόταν, όμως, μια βολή πάνω από τα 59,00 μ., που είναι και το χαμηλό όριο πρόκρισης, απόσταση που πλέον μόνο με τα κιάλια μπορεί να βλέπει, από τη στιγμή που έχει πίσω της μόνο τέσσερις μήνες προπόνηση.
Περισσότερο, λοιπόν, ήθελε να επανέλθει στην επικαιρότητα και λιγότερο να μετάσχει στους αγώνες του Λονδίνου, όπως μαρτυρεί η πραγματικότητα.
Στα 29 της χρόνια, η Λερίν παραμένει προκλητικά όμορφη. Αλλωστε, ποτέ της δεν υπήρξε πρωταθλήτρια ολκής. Οι θαυμαστές της προτιμούσαν τα κάλλη και την ομορφιά της από τις μέτριες επιδόσεις της.
Το ατομικό της ρεκόρ ήταν μόλις 55,66 μ.
Το 2003 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν 24η, το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 42η και το 2008 στο Πεκίνο 51η.
Οσο όμως η Λερίν Φράνκο υποχωρούσε στην κατάταξη των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων, τόσο ανέβαινε η φήμη της και ο κύκλος εργασιών της ως μανεκέν.
Το 2006 είχε αναδειχθεί από εξειδικευμένη ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο ως η έκτη πιο σέξι αθλήτρια όλων των αθλημάτων στον κόσμο.
Εναν χρόνο αργότερα δημιούργησε το δικό της ημερολόγιο με 12 αισθησιακές φωτογραφίες, μία για κάθε μήνα του χρόνου.
Η Λερίν Νταϊάνα Φράνκο Στενέρι, όπως είναι το πλήρες όνομά της, από την πρωτεύουσα της Παραγουάης, την Ασουνσιόν, δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της ομορφιάς της στο Λονδίνο.
Εκτός κι αν η πατρίδα της αποφασίσει να μη στείλει καμία άλλη αθλήτρια στίβου, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ανοίγει ο δρόμος συμμετοχής της και θα έχουμε αληθινό ντέρμπι στα άτυπα καλλιστεία της διοργάνωσης.
Πληκτρολογήστε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει στο παρελθόν στο Google, «Leryn Franco athletics» και δεν θα χάσετε...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: