Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ζαγοράκης και Βρύζας παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους!!

Αμέσως μετά το διορισμό της νέας διοίκησης, αναμένεται δημόσια τοποθέτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν και επηρεάζουν την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Ζαγοράκης και Βρύζας παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους
Οικονομικά, συμπεριφοράς, στοχοποίησης από τους οπαδούς συγκεκριμένων παικτών από τους οπαδούς.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, όσο κι αν προήλθε από τα παιδαριώδη λάθη των παικτών του Λάσλο Μπόλονι, ανέδειξε και αρκετά από τα προβλήματα που υπάρχουν στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία σύνθετη κατάσταση, η οποία πρέπει άμεσα να ελεγχθεί.

Κακά τα ψέματα, στον ΠΑΟΚ έχουν εγκλωβιστεί για πολλούς λόγους μετά το καλοκαίρι και ακόμα παλεύουν να βρουν τα πατήματά τους στο διοικητικό κομμάτι. Από την ερχόμενη Δευτέρα που (όπως φαίνεται) θα υπάρχει επισήμως διοίκηση, αναμένεται να συμβούν πολλά. Ηδη τις προηγούμενες ημέρες ο Θοδωρής Ζαγοράκης έδωσε το χρίσμα στον Ζήση Βρύζα, τον απόλυτο έλεγχο στο αγωνιστικό τμήμα και ένα ρόλο τεχνικού διευθυντή, με καθημερινή τριβή μέσα στην ομάδα, στον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο Βρύζας γνωρίζει άριστα το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου και μετά το χρίσμα που πήρε από τον Ζαγοράκη, άρχισε να μιλάει με τους παίκτες. Προφανώς θεώρησε ότι η καθυστέρηση στις πληρωμές είναι ένα θέμα που επηρεάζει την κατάσταση και, απευθυνόμενος κυρίως στους παλιούς, έδωσε ένα στίγμα για τον τρόπο που σκέφτεται. Αναφέρθηκε στα χρήματα που έχουν πάρει από τον ΠΑΟΚ οι περισσότεροι από τους παλιούς, αναφέρθηκε στα ποσά που οφείλονται και είναι πολύ λιγότερα, στην οικονομική συγκυρία που δεν είναι δύσκολη μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στο πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα στην ομάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, μόλις οριστεί επισήμως το νέο διοικητικό σχήμα, Ζαγοράκης και Βρύζας θα τοποθετηθούν δημοσίως και θα μιλήσουν για τα πάντα, με στόχο να ενημερωθεί ο κόσμος και βέβαια να μπουν όρια στο αγωνιστικό τμήμα. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται κανείς με γνώμονα το προσωπικό όφελος εις βάρος της ομάδας. Και τέτοια παραδείγματα συμπεριφορών έχουν εντοπιστεί.

Επίσης, μέσα στους στόχους της διοίκησης είναι να απλωθεί και μία ασπίδα προστασίας στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος πλέον φαίνεται να έχει χάσει την ηρεμία και τη συγκέντρωσή του. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται για πολλούς λόγους και όχι μόνο για φέτος. Πρέπει να τον επαναφέρει άμεσα.

Αυτό που συμβαίνει στον Δικέφαλο δεν είναι... αποκλειστικό, αλλά όπως και να ’χει, μιλάμε για μία ομάδα που ανέβηκε επίπεδο χάρη στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι διανύουν, κατά πάσα πιθανότητα, την τελευταία χρονιά τους στην ομάδα. Η διαχείρισή τους θα πρέπει να είναι λεπτή, με σεβασμό και πάνω απ’ όλα έξυπνη προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν.

Αυτό το γνωρίζουν καλά στον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν, αρχικά με όμορφο τρόπο, να συμμαζέψουν την κατάσταση. Ομως, αν συνεχιστεί το κακό, θα σπάσουν μερικά αυγά για να γίνει η ομελέτα...
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: