Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Γιώργο μου, σε τρώει το… χαρέμι σου!!

Από τις γυναίκες θα την βρει, τελικά, ο Γιώργος Παπανδρέου. Μπορεί στην πιάτσα να θεωρείται ομορφόπαιδο, αθλητικός και με πέραση στο ασθενές φύλλο, όμως τα θηλυκά μυαλά του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από κάτι τέτοια και του πριονίζουν την καρέκλα μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα.
Γιώργο μου, σε τρώει το… χαρέμι σου!
Στην αρχή ήταν η Λούκα Κατσέλη που ανεξαρτητοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, όταν είπε «όχι» στο άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου.
Σήμερα το πρωί μια ακόμα κυρία, η Μιλένα Αποστολάκη, άφησε το ΠΑΣΟΚ με 152 βουλευτές όταν αποφάσισε κι αυτή να ανεξαρτητοποιηθεί, αρνούμενη να δεχτεί την πρόταση του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα.
Η Εύα Καϊλή με επιστολή της ζήτησε από τον πρωθυπουργό κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ η Βάσω Παπανδρέου, για μια ακόμα φορά σε δραματικούς τόνους, απαίτησε το ίδιο. Η τελευταία, όπως θυμούνται οι παλαιότεροι, είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στον πατέρα του Γιώργου, τον Ανδρέα Παπανδρέου όταν είχε σηκωθεί δημοσίως κι επιδεικτικά μπροστά σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του είχε πετάξει… κατάμουτρα ένα έγγραφο.
Επίσης, και η Τόνια Αντωνίου, που θεωρείται κι αυτή του βενιζελικού μπλοκ, δείχνει να συντάσσεται με την Καϊλή και την Βάσω Παπανδρέου.
Με λίγα λόγια, το πολιτικό… χαρέμι του ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που «τρώει» τον Γιώργο Παπανδρέου. Όλος αυτός ο γυναικείος πληθυσμός που εξ’ αρχής ήταν μαζί του και τον στήριζε, τώρα τον καθαρίζει σαν αυγό. Αλήθεια, οι άντρες του ΠΑΣΟΚ, πού είναι; Γιατί δεν συμμετέχουν κι αυτοί στις εξελίξεις; Μήπως έχουν κρυφτεί κάτω από τα... φουστάνια των πιο αποφασισμένων γυναικών που παίρνουν το παιχνίδι πάνω τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: