Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Το πουλέν της Ντόρτμουντ!!

Ο 11χρονος Χάγκεν Μπρούγκεμαν αποτελεί το πουλέν της Ντόρτμουντ στην προσπάθεια της να επικρατήσει του Ολυμπιακού. Μάλιστα έπαιξε κομμάτια των AC/DC με την κιθάρα του στο Σίγκναλ Ιντούντα Παρκ γνωρίζοντας την αποθέωση.

Το πουλέν της Ντόρτμουντ
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο ηγέτης των AC/DC, Angus Young αποτελούν τις δύο μεγάλες αδυναμίες του Χάγκεν Μπρούγκεμαν.
Ο εκκολαπτόμενος αστέρας της ηλεκτρικής κιθάρας έχει κλέψει την παράσταση με την δεξιοτεχνία του.
Αν και μόλις 11 ετών έχει κάνει γνωστό το όνομα του σε κάθε γερμανική πόλη.
Ο Χάγκεν Μπρούγκεμαν έχει καταφέρει να συναντήσει τους AC/DC αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από το δημοφιλές συγκρότημα, αλλά και να παίξει το πασίγνωστο κομμάτι της μπάντας από την Αυστραλία, "Thunderstruck" ενώπιον 80.00 οπαδών της Μπορούσια.
Φορώντας την κίτρινη φανέλα και δίχως ίχνος άγχους, ο Μπρούγκεμαν πριν από το ματς της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ απέναντι στην Κολωνία κατευθύνθηκε στη σέντρα του Σίγκναλ Ιντούντα Παρκ ενθουσιάζοντας τους οπαδούς του γερμανικού συλλόγου με το ταλέντο του.
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η Ντόρτμουντ συνέτριψε 5-0 τους "Τράγους". Ο Μπρούγκεμαν είναι πλέον περιζήτητος έχοντας δώσει το παρών σε δεκάδες show της γερμανικής τηλεόρασης.
Ο νεαρός μουσικός, ο οποίος θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου στο αποψινό ματς μεταξύ Ντόρτμουντ και Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες της αγαπημένης ομάδας του να σημειώσουν την πρώτη νίκη τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.
Δείτε ένα video με πρωταγωνιστή τον 11χρονο Μπρούγκεμαν.


Highway to hell Wetten dass.. mit Peter Maffay by eksoxiko

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: