Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Να μη βιαστεί ο Σόλσκιερ!!


Να μη βιαστεί ο Σόλσκιερ
Να παραμείνει άλλη μία χρονιά τουλάχιστον στη Νορβηγία προτρέπει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο πρώην άσος της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσε το πρωτάθλημα στη χώρα του ως προπονητής της Μόλντε και δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι στην Αγγλία που τον καλούν να αναλάβει το πόστο του τεχνικού.

Ο Σόλσκιερ κατέκτησε με την Μόλντε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορία της αναλαμβάνοντας το σύλλογο ενώ είχε τερματίσει στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας την περασμένη σεζόν! Ο Φέργκιουσον τον συγχαίρει αλλά τον συμβουλεύει να περιμένει:

«Είναι πιθανή η επιστροφή του στην Αγγλία. Απλά εξαρτάται το πότε. Δεν πρέπει να βιαστεί. Η εμπειρία που κερδίζει στη Μόλντε είναι πολύτιμη. Μόλις κατέκτησε το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Η χρονική στιγμή μετράει και σίγουρα σύντομα θα επιστρέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε ότι από μικρός ο Σόλσκιερ φαινόταν ότι έχει το χάρισμα: «Ο Όλε πάντα σημείωνε σε χαρτί όλα όσα κάναμε στην προπόνηση. Η αφοσίωσή του να κατανοήσει το παιχνίδι λεπτομερώς ήταν εμφανής. Χρειάζονται θυσίες και εκείνος τις έκανε. Ήταν σπουδαίος παίκτης και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Θα κερδίζει πάντα τους παίκτες του με τη συμπεριφορά του».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: