Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

«Μπλόκο» στη Λευκορωσία!!


«Μπλόκο» στη Λευκορωσία!
Αναβολή στους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε στη Μίλαν η ισοπαλία της στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με σκορ 1-1.

Οι «ροσονέρι» αν και προηγήθηκαν στο 22’ με τον Ιμπραΐμοβιτς, «πλήρωσαν» τις χαμένες ευκαιρίες τους και την λάθος… έμπνευση του Αμπατέ στο 55’ και έδωσαν την ευκαιρία στους Λευκορώσους να πάρουν ακόμη ένα βαθμό!

Ένα δεκάλεπτο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο δεξιοπόδαρος μπακ της ιταλικής ομάδας ανέτρεψε τον Κοντσεβόι μέσα στην περιοχή και Μπρεσάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από τα έντεκα βήματα.

Με το βαθμό αυτό, η Μίλαν ανέβηκε στην κορυφή του όγδοου ομίλου με 8 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Μπαρτσελόνα που κοντράρεται στις 21:45 με την Πλζεν. Από τη μεριά της, η ΜΠΑΤΕ παρέμεινε στην 3η θέση με δύο πόντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Γκούτορ, Γιούρεβιτς, Ράντκοφ, Μπορντάτσεφ, Σίμιτς, Βολόντκο, Μπρεσάν, Κοντσεβόι (84’ Γκόρντεγτσουκ), Μπάγκα (76’ Παβλόφ), Ολέκνοβιτς, Σκάβις.

Μίλαν: Αμπιάτι, Ταϊβό, Αμπατέ, Σίλβα, Νέστα (67’ Μπονέρα), Νοτσερίνο, Αμπροσίνι, Μπόατενγκ, Ακουιλάνι (69’ Ζέεντορφ), Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο (83’Γκανζ).

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Μίλαν 8 (7-3)
2) Μπαρτσελόνα 7 (9-2)
3) ΜΠΑΤΕ 2 (2-9)
4) Πλζεν 1 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (23/11)

ΜΠΑΤΕ- Πλζεν (20:00)
Μίλαν –Μπαρτσελόνα (21:45)

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: