Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

"Ποιος Παναθηναϊκός; Η Σάμροκ!"

Πίσω τους έχουν αφήσει το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του ο Παπάζογλου, καθώς θέλουν τη νίκη εναντίον της Σάμροκ.
"Ποιος Παναθηναϊκός; Η Σάμροκ!"
Ο υψηλόσωμος επιθετικός λίγο πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για το Δουβλίνο είπε: «Πάμε για την νίκη, είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι. Ίσως αυτή η νίκη, αν την πετύχουμε, να είναι και ένα βήμα για την πρόκριση».
Για τα αρνητικά αποτελέσματα: «Δεν νομίζω να επηρεαστούμε από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό το ματς δεν πήγε όπως θα θέλαμε, αυτό που έρχεται είναι καινούργιο και πρέπει να παρουσιαστούμε αλλαγμένοι. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες».
Για τα λάθη που έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής (30/10) επεσήμανε: «Τα συζητάμε με τον προπονητή, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και ναείμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».
Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην έδρα των Σάμροκ δήλωσε: «Δεν νομίζω να επηρεαστούμε, ξέρουμε ότι ο ΠΑΟκ είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους. Αυτό πιστεύω θα κάνουμε και την Πέμπτη και θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η Σάμροκ είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην δύναμη, ποιοτικά είμαστε καλύτεροι, αυτό θέλουμε να δείξουμε στο μέγιστο βαθμό και να πάρουμε το διπλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: