Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

«Είμαι σαν κάθε άλλο κορίτσι»...

Τάδε έφη η Ταμάρα 'Εκλεστοουν, κόρη του δισεκατομμυριούχου αφεντικού της Φόρμουλα 1 Μπέρνι αφεντικό, ποζάροντας ...με τη €430.000 Ferrari της!
«Είμαι σαν κάθε άλλο κορίτσι»...
Η 27χρονη, που δεν ζει στον στον δικό της (φανταστικό) κόσμο, έχει ανάγκη να επιδείξει τα πλούτη του πατέρα της ποζάροντας πάνω στην πανάκριβη της Ferrari, επιδεικνύοντας τα 100 ζευγάρια παπούτσια Christian Louboutin στην γκαρνταρόμπα της ενώ έφτασε μέχρι το σημείο να φωτογραφίζεται γυμνή ξαπλωμένη σε ένα στρώμα γεμάτο από λίρες!
Η Ταμάρα επιτέθηκε όσους λένε ότι είναι ένα «τέρας», και ισχυρίστηκε ότι, παρά την τεράστια περιουσία της, είναι «ευάλωτη όπως και κάθε άλλο κορίτσι».
«Είμαι αφελής, παρορμητική και μερικές φορές δεν σκέφτομαι τα αναλυτικά τα πράγματα. Οι άνθρωποι υποθέτουν είμαι τέρας, πως δεν έχω συναισθήματα και πως κακά πράγματα δεν έχουν συμβεί σε μένα. Είμαι ευάλωτη όπως και κάθε άλλο κορίτσι στον κόσμο, με καλές ημέρες, με κακές ημέρες και με καυγάδες με το φίλο μου».
Η πάμπλουτη Ταμάρα αποκάλυψε πως το δωμάτιο-ντουλπάπα της περιλαμβάνει παπούτσια αξίας € 80.000 και τσάντες αξίας περίπου € 115.000 και πανάκριβα φορέματα σχεδιαστών που συνήθως τα φοράει μόνο μία φορά...
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: