Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Με έξι κλειδιά στη Γερμανία!!

Σε έξι παίκτες-κλειδιά στηρίζεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε με στόχο να πάρει η ομάδα του το καλό αποτέλεσμα στο αποψινό κρίσιμο παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν» (21.45 - Mega) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Με έξι κλειδιά στη Γερμανία
Ο βάσκος προπονητής ποντάρει πολλά στους Ράφικ Τζιμπούρ, Κέβιν Μιραλάς, Αριελ Ιμπαγάσα, Πάμπλο Ορμπάιθ, Ολοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο. Παίκτης-κλειδί είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης, όμως επειδή προέρχεται από τραυματισμό και δεν βρίσκεται σε φουλ φόρμα θα λειτουργήσει σαν «πασπαρτού».
Ο Τζιμπούρ έχει σκοράρει στα τρία συνεχόμενα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού με Ντόρτμουντ, Πανιώνιο, ΟΦΗ. Ο γαλλοαλγερινός φορ θα είναι η αιχμή του δόρατος και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη ρέντα του στο σκοράρισμα. Ο Μιραλάς, ο οποίος έχει σημειώσει γκολ στα δύο τελευταία ματς με Πανιώνιο, ΟΦΗ, θα κινείται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και εκείνο που επιθυμεί είναι να ανοίξει λογαριασμό στην Ευρώπη. Ο Ιμπαγάσα θα αναλάβει ρόλο οργανωτή και ο αμυντικός χαφ Ορμπάιθ θα είναι ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης. Οι κολόνες στο κέντρο της άμυνας Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος θα αναλάβουν εναλλάξ την επιτήρηση του επικίνδυνου φορ της Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Βαλβέρδε στηρίζει τον Φράνκο Κοστάντσο και περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να έχουν σωστή αμυντική λειτουργία απέναντι στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, η οποία καίγεται για τη νίκη.
Τι θέλει ο Ολυμπιακός; Να επαναλάβει αυτό που είχε κάνει στην τελευταία παρουσία του στη Γερμανία με τη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης με 3-1. Πάντως και η ισοπαλία ευνοεί τα σχέδια των Ερυθρολεύκων για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του ομίλου που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο το ενδεχόμενο νίκης θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: