Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

"Δεν με αφήνει αδιάφορο ο Αστέρας"

Σάκης Τσιώλης μίλησε για την επόμενη μέρα του αλλά και την προοπτική να αναλάβει την καθοδήγηση του Αστέρα Τρίπολης.
"Δεν με αφήνει αδιάφορο ο Αστέρας"
"Ο Αστέρας πάντα ήταν στις σκέψεις μου! Έχω και προσωπική φιλία με τους ανθρώπους της διοίκησης. Τόσο με τον κ. Καϋμενάκη όσο και με τον κ. Μπάκο αλλά και τον Γιώργο Μποροβήλο. Τώρα είμαι Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές διαδικασίες με το συμβόλαιο μου. Μετά την Πέμπτη θα επιστρέψω και θα πάρω την απόφαση μου. Πιστεύω ότι μέχρι την Δευτέρα τελειώσει το ζήτημα" είπε ο Σάκης Τσιώλης στο arcadia-sports.
Σε ό,τι αφορά τις άλλες ομάδες που τον διεκδικούν τόνισε: "είναι αλήθεια ότι δεν είναι μόνο ο Αστέρας που έχει ενδιαφερθεί. Είναι και ο ΠΑΣ και άλλη μία ομάδα".
Τέλος, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός υποστήριξε για την απομάκρυνση του από τον Άρη: "πληγώθηκε ο εγωισμός μου. Μέσα μου γνωρίζω πως έκανα καλή δουλειά αλλά δεν βγήκε. Τώρα πρέπει να κάνω ταμείο, έναν απολογισμό του τι κατάφερα. Αυτή την στιγμή δεν θεωρώ σωστό να μπω σε διαδικασία να συζητώ για το μέλλον μου. Μετά το τέλος της εβδομάδας ίσως να ξεκινήσω να ψάχνομαι. Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν αλλά ούτε θα μιλήσω μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα αυτή γιατί νιώθω πως είμαι ακόμη στον Άρη".
Πηγή: arcadia-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: