Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

To "διπλό" τον... εκτοξεύει!!

Άλμα στην κατάταξη της UEFA για φέτος θα κάνει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που πάρει το... ονειρικό «διπλό» μέσα στη Γερμανία.

To "διπλό" τον... εκτοξεύει!
Στην Γερμανία μπορεί να είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες, στην Ευρώπη όμως βάσει και της κατάταξης της UEFA τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για την Ντόρτμουντ που βρίσκεται προς τον... πάτο. Οι πρωταθλητές Γερμανίας με πρωτεργάτη τον Γιούργκεν Κλοπ θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί η ιστορική συγκυρία είναι εξαιρετικά σημαντική για την γερμανική ομάδα που σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος αποχαιρετά το... όνειρο της πρόκρισης.
Όλα για όλα οι Γερμανοί
Η Ντόρτμουντ λοιπόν κυρίως λόγω της ευρωπαϊκής της ανυπαρξίας την τελευταία σχεδόν δεκαετία, έχει πέσει πάρα πολύ στην κατάταξη της UEFA και για αυτό κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολύ δυνατές ομάδες στον όμιλο μια και βρισκόταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση. Αν λοιπόν, δεν καταφέρει να κάνει ούτε φέτος κάτι καλό τότε, και τις επόμενες χρονιές πάλι από τον... πάτο θα ξεκινά κάτι που αποδεικνύει την κρισιμότητα της αναμέτρησης για τους Γερμανούς.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: