Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτοί σε όλα οι Μέτοχοι της ΚΑΕ!!

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στους κ.κ. Παπαιωάννου, Πόππη, Τζεβελέκη παρουσία του Γιάννη Δαμιανίδη προκειμένου οι Μέτοχοι να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επιλογής διοίκησης Πρωτοδικείου και την επόμενη μέρα της ΚΑΕ.
Ανοιχτοί σε όλα οι Μέτοχοι της ΚΑΕ
Παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε ότι οι Μέτοχοι είναι αρνητικοί για την προοπτική της διοίκησης Πρωτοδικείου, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει μιας και τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και ο Θανάσης Τζεβελέκης θέλουν να ακούσουν την πρόταση που θα καταθέσουν αύριο (2/11) τα μέλη της διοίκησης τα οποία είναι θετικά σε αυτήτην περίπτωση.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Θανάση Τζεβελέκη, με τον κ. Τάκη Γεωργούλη προκειμένου ο πρώτος να τον διαβεβαιώσει ότι δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική της διοίκησης Πρωτοδικείου, αλλά θέλει να ακούσει την πρόταση και να την συζητήσει με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ.
Οπότε οι Μέτοχοι περιμένουν την πρόταση, θέτοντας ως όρο ότι αυτή η πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει μέσα και ένα πλάνο για την αποπληρωμή των χρεών της ΚΑΕ προηγούμενων ετών. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να βγάλει ανακοίνωση σχετικά με την συνάντηση των Μετόχων και τις σκέψεις τους.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: