Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ζητάει αναβολή η Καβάλα!!

Αίτημα μέσω του οποίου ζητά την αναβολή των δύο πρώτων αγώνων της κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Καβάλα στην επιτροπή πρωταθλήματος. Οι λόγοι που οδήγησαν τους «Αργοναύτες» είναι δύο.
Ζητάει αναβολή η Καβάλα
Ο πρώτος έχε να κάνει με τις αποφάσεις που εκκρεμούν από τα δικαστήρια, ενώ ο δεύτερος με την πρόσφατη σύσταση της επταμελούς επιτροπής που έχει αναλάβει να κλείσει όλα τα φλέγοντα θέματα της ομάδας που υπάρχουν.
Να υπενθυμίσουμε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά» την πρώτη αγωνιστική (που θα ξεκινήσει αυτή την Κυριακή) θα αντιμετώπιζε τη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης, ενώ τη δεύτερη την Ελπίδα Σαππών.
Το παραπάνω αίτημα των Μακεδόνων αναμένεται να εξεταστεί την Τετάρτη ημέρα κατά την οποία πρόκειται να οριστούν και οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που προέρχονται από κύκλους της ομοσπονδίας το εν λόγω αίτημα θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτό.
Τέλος σ’ότι έχει να κάνει με την εκδίκαση της έφεσης της Καβάλας ΕΠΟ σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων για διαφυγόντα κέρδη (κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν οι παίκτες που δεσμεύονταν με συμβόλαιο) αυτή αναμένεται να εκδικαστεί στις 15 Δεκεμβρίου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: