Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ρίχνει το βάρος στην άμυνα!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως η αμυντική λειτουργία αλλά και ο άξονας του Ολυμπιακού θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ρίχνει το βάρος στην άμυνα
Μοιραία ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας αξιώνει από τους παίκτες των Πειραιωτών να δώσουν μεγάλη έμφαση στον τομέα της άμυνας, κάνοντας και σχετικές ασκήσεις τόσο για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιδρά η οπισθοφυλακή του όσο και σε ζητήματα τακτικής.
Ο Ισπανός περιμένει να υπάρξει από μέρους των παικτών του μεγάλη προσοχή τόσο στα στημένα του αιωνίου αντιπάλου της ομάδας του όσο και στις αντεπιθέσεις που θα κάνει. Αυτό που επίσης θέλει να είναι να κλείνουν καλά τους χώρους και να μην επιτρέπουν στους παίκτες του Φερέϊρα να αναπτύσσονται σωστά και να δημιουργούν έτσι κινδύνους.
Ο Βαλβέρδε προσδοκά από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν το καλύτερο δυνατό σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Από εκεί και έπειτα περιμένει την επιστροφή όλων των διεθνών προκειμένου να μπορέσει να καταστρώσει όπως επιζητά τα πλάνα του για το ματς του Καραϊσκάκη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: