Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Με το ζόρι κρατήθηκα..."

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για τα συνθήματα των Παναθηναϊκών στο ΟΑΚΑ. "Τα καταλάβαινα όλα. Ήταν πολύ άσχημα. Ήθελα πολύ να τους απαντήσω, αλλά δεν το έκανα για το καλό της ομάδας...".
"Με το ζόρι κρατήθηκα..."
Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον Τύπο της Ρωσίας στην υποδοχή που του επιφύλαξαν χθες στο ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είπε ότι ήθελε πολύ να απαντήσει στα συνθήματα των οπαδών του "τριφυλλιού", αλλά δεν το έκανε επειδή είναι επαγγελματίας.
"Ήταν πολύ δύσκολο. Μπορεί να είχε περισσότερη πίεση και πολλά νεύρα, όμως καταφέραμε να νικήσουμε", είπε αρχικά στη "Soviet Sport" και στη συνέχεια απάντησε ερωτηθείς για τα συνθήματα:
"Ναι τα άκουσα. Ήταν πολύ δυσάρεστο ως γεγονός. Καταλάβαινα κάθε σύνθημα τους. Ήταν όλα άσχημα. Θα ήθελα να τους απαντήσω πάρα πολύ, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω μπάσκετ και έχω μάθει να κρατάω τα συναισθήματα μου. Πάντως αν έπρεπε να απαντήσω για το καλό της ομάδας σίγουρα θα το έκανα".
Τέλος, σε ερώτηση γιατί δεν έκανε δηλώσεις για το θέμα στους Έλληνες δημοσιογράφους, είπε:
"Όχι δεν φταίνε αυτοί. Απλά δε δίνω πια συνεντεύξεις στα ελληνικά μέσα. Σε αυτή την χώρα υπάρχουν μια ντουζίνα αθλητικά μέσα και πολλοί ασυνείδητοι δημοσιογράφοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: