Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Φερέιρα ανησυχεί για τη διαιτησία!!

Μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά που έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα.
Ο Φερέιρα ανησυχεί για τη διαιτησία
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού διευκρίνισε ότι μιλάει μόνο για την ερμηνεία των κανονισμών της UEFA, αλλά η αλήθεια είναι ότι ανησυχεί μήπως στο επόμενο μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό συμβούν ό,τι συνέβησαν και πέρυσι με αρνητικούς πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Καλόπουλο και τους βοηθούς του.
Γι' αυτό αποφάσισε να πει δύο κουβέντες για τη διαιτησία, αφού σκέφτεται το ενδεχόμενο η πορεία της ομάδας του να μπλοκαριστεί από ένα ή και περισσότερα λάθος σφυρίγματα.
Μιλώντας στο περιβάλλον του ο Φερέιρα θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν ήταν πέναλτι, κατά την άποψή του, αυτό που δόθηκε σε βάρος του Βιτόλο, ενώ και για το ματς με την ΑΕΚ η θέση του είναι ότι ο αντίπαλος έπρεπε να είχε μείνει με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
Τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται σε μία μεταβατική περίοδο και ουσιαστικά το «τριφύλλι» δεν μπορεί να ασκήσει καμία επιρροή στα κέντρα αποφάσεων. Αυτό το γνωρίζει ο Πορτογάλος προπονητής και επειδή δεν έχει ξεχάσει τα φαλτσοσφυρίγματα του Καλόπουλου ανησυχεί για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Κι αυτό είναι ένα θέμα που το συζητάει με τους συνεργάτες του, αλλά από κει και πέρα δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Η δουλειά του άλλωστε είναι να προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του και όχι να ασχολείται με τη διαιτησία.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: