Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τα μέτρα που ζήτησε ο ΠΑΟ για το "Καραϊσκάκη"

 Ό,τι ζήτησε ο Παναθηναϊκός έγινε δεκτό από τον Ολυμπιακό και την Αστυνομία.
Τα μέτρα που ζήτησε ο ΠΑΟ για το "Καραϊσκάκη"
Οι πράσινοι (Ζαβραδινός, Τέντζερης και Πέτσος) στη σύσκεψη της Πέμπτης, όπου υπάρχουν άνθρωποι του Ολυμπιακού και εκπρόσωποι της αστυνομικής διεύθυνσης, ανέφεραν πως δεν θέλουν να γίνουν τα περσινά στο Φάληρο.
Από το τριφύλλι ζήτησαν όπως είναι λογικό αστυνομική συνοδεία από την Παιανία στο Καραϊσκάκης και απαίτησαν παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μόνο στα αποδυτήρια και στη σουίτα των πρασίνων.
Επίσης, ζήτησαν κενά καθίσματα πίσω από τον πάγκο της ομάδας, αλλά και ασφαλή είσοδο των παικτών του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αλλωστε στο τριφύλλι δεν έχουν βγάλει καθόλου το μυαλό τους από τα περσινά και ιδιαίτερα την επίθεση στον Σισέ.
Οι εκπρόσωποι των πρασίνων κατέθεσαν προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ένα έξτρα υπόμνημα με τα αιτήματα τους αναφέροντας με κάθε λεπτομέρεια τις απαιτήσεις της ομάδας.
Από την μεριά του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισαν πως η ασφαλής άφιξη και παραμονή του Παναθηναϊκού είναι ευθύνη της αστυνομίας, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν θετικοί σε όλα τα πράσινα αιτήματα και τα έκαναν δεκτά.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: