Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Παράσχος: «Κίνδυνος η κόπωση»


image

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στην γρήγορη προετοιμασία που έκανε η ομάδα του για να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα, ενώ έδωσε και τη δική του εξήγηση για την κακή κατάσταση που παρουσιάζουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»
Για το πως προετοιμάστηκε η ομάδα του Λεβαδειακού για τη Σούπερλιγκ:«Σίγουρα δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα γιατί περιμέναμε τρεις μήνες να δούμε σε πια κατηγορία θα παίξουμε. Οι παίκτες ήταν ήδη εξαντλημένοι όταν μάθαμε τελικά ότι θα αγωνιστούμε στη Σούπερλιγκ. Τα παιδιά και του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας δεν σταμάτησαν να παίζουν όλο το καλοκαίρι και τώρα εδώ και δύο μήνες δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι».
Για το τι κινδύνους αντιμετωπίζει η ομάδα του λόγω του ιδιαίτερου προγράμματος που ακολουθεί:«Ο κίνδυνος για τον Λεβαδειακό είναι η κόπωση γιατί σε 4 μήνες θα δώσουμε 24-25 αγώνες.Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστής το υλικό σου σε τέτοιες περιπτώσεις ή να διαλέξεις ακόμη και παιχνίδια. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση το να αντεπεξέλθουμε».
Για το τι έχει να πει σε αυτούς που θεωρούν τον Λεβαδειακό φαβορί για υποβιβασμό:« Όλοι μας θεωρούν φαβορί για υποβιβασμό. Και οι δύο ομάδες(σ.σ. Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας) για να σωθούν χρειάζονται ένα θαύμα. Θα πρέπει να έχουμε τύχη και να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα».
Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για το φετινό πρωτάθλημα:«Με βάση τις μεταγραφές που έγιναν πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός όμως αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και δεν περίμενα με βάση την εικόνα που είχε το καλοκαίρι να εμφανιστεί έτσι.Από ‘κει και πέρα οι επαρχιακές και οι μικρομεσαίες ομάδες εμφανίζονται πολύ δυνατές φέτος. Ο ΠΑΟΚ και Άρης από την άλλη, με έχουν απογοητεύσει. Δεν περίμενα να μείνουν τόσο πίσω στην κούρσα για τον τίτλο».
Για το που οφείλεται η κακή εικόνα που παρουσιάζουν Άρης και ΠΑΟΚ:«Για τον Άρη η κατάσταση είναι ανεξήγητη με βάση τις μεταγραφές που έκανε. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη επηρεάζεται πολύ από τα παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά πολύ περισσότερο έχουν παίξει ρόλο οι πολλοί τραυματισμοί. Είανι παράλογο να έχει 14-15 τραυματισμούς μέσα σε λίγους μήνες. Το ρόστερ όμως του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατό παρόλο που είχε τους τραυματισμούς που τον έφεραν πίσω. Για παράδειγμα όταν τραυματίστηκε ο Αθανασιάδης, ο Μπόλονι δεν είχε άξιο αντικαταστάτη. Ο ΠΑΟκ χρειάζεται μια προσθήκη στην επίθεση αλλά στις υπόλοιπες θέσεις είναι πλήρης».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: