Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Κάποια μέρα θα κουραστώ..."

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το μέλλον του, τον Ζοσέ Μουρίνιο, τους παίκτες του, αλλά και για τον Λιονέλ Μέσι. "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιον παίκτη"!
"Κάποια μέρα θα κουραστώ..."
"Ξέρω ότι κάποια μέρα θα κουραστώ να είμαι στις προπονήσεις και θα σταματήσω από το ποδόσφαιρο. Αυτό συνέβη όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Ήρθε κάποια στιγμή που κουράστηκα από όλα. Ελπίζω όταν έρθει αυτή η στιγμή να μπορώ να επιλέξω, όπως κάνω συνήθως στην καριέρα μου. Πάντως, δεν είναι όλα έτσι στη ζωή", είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια! "Είναι πιθανότατα ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο", ενώ για τον Λιονέλ Μέσι τόνισε: "Δεν έχω δει ξανά παίκτη σαν εκείνον!"
Όσο για τις επιτυχίες του, δήλωσε: "Εάν κερδίζω, αυτό οφείλεται στην εξαιρετική ομάδα και στα 400 εκατ. ευρώ που είναι το μπάτζετ της. Εάν οι παίκτες μου δεν είναι τόσο καλοί, δεν θα είχαμε κερδίσει 12 ή 15 τίτλους".
Τέλος, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των εφημερίδων: "Διαβάζω κάποια πράγματα που γράφουν οι εφημερίδες για εμένα και προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι...". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: