Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλυνν:«Το ποδόσφαιρο έγινε η στέγη των απατεώνων»


xarry_klin-300x225

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Revolution» μίλησε ο Χάρρυ Κλυνν. Ο γνωστός κωμικός έκανε δριμεία κριτική τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στην νοοτροπία που είχαν οι πολίτες της χώρας τα τελευταία χρόνια, ενώ τόνισε ότι οι Έλληνες έχουν ξεφτιλιστεί στο εξωτερικό μετά τα τελευταία γεγονότα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χάρρυ Κλυνν:
Για την υπάρχουσα πολιτικοκοινωνική κατάσταση:« Οι πολιτικοί μας αποδεικνύουν καθημερινά πόσο διεφθαρμένοι είναι και ότι τους νοιάζει μόνο η καρέκλα. Αλλά και οι ίδιοι ευθυνόμαστε για τα προβλήματα που βιώνουμε λόγω του τρόπου ζωής που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και το χειρότερο είναι ότι υποθηκεύουμε το μέλλον των νεότερων. Εκτός από το οικονομικό χάος που δημιουργήθηκε, έχει διαβρωθεί και η εικόνα του Έλληνα στο εξωτερικό. Ο Παπανδρεού είναι ο μεγαλύτερος προδότης και πρέπει να συλληφθεί αν υπάρχουν νόμοι γιατί εκτός του ότι έχει οδηγήσει τον κόσμο στην κατάθλιψη και την ανεργία, έχει ξεφτιλίσει τον Έλληνα σε διεθνές επίπεδο. Όπως είπε και ο Σαρκοζί είναι τρελός και καταθλιπτικός. Είναι μεγάλη ανακούφιση που έφυγε από την ηγεσία της χώρας».
Για τις ευθύνες των κομμάτων:« Τα δύο μεγάλα κόμματα διακατέχονται από τεράστια εσωστρέφεια που μόνο κακό κάνει, ενώ τα κόμματα της αριστεράς έχουν πλέον παλιώσει και όπως φαίνεται σύντομα θα διαλυθούν».
Για την εμπλοκή του αλλά και στο που πιστεύει ότι βρίσκεται σήμερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τους κατατρόπωσα αλλά έφυγα γιατί δεν μπορούσα να ανεχθώ άλλο την μπόχα. Το ποδόσφαιρο έγινε η στέγη των απατεώνων».
Για την λειτουργία της ενωμένης Ευρώπης και το τι μας οδήγησε ως εδώ:« Ο μύθος της ενωμένης Ευρώπης αποδείχτηκε μια τεράστια φούσκα. Από τις γυμνές συνειδήσεις και όχι από τα γυμνά ομόλογα οδηγηθήκαμε εδώ που βρισκόμαστε».
Για τη Θεσσαλονίκη του σήμερα:«Έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των ανθρώπων της Θεσσαλονίκης και διαφαίνονταν εδώ και πολύ καιρό το που θα φτάναμε ως κοινωνία .Οι άνθρωποι φέρονταν σαν νεόπλουτοι και ξόδευαν παραπάνω από όσα έβγαζαν. Αλλά από μια πόλη που βγάζει δήμαρχο τον κ.Μπουτάρη τι μπορείς να περιμένεις»;
Για το το τι πιστεύει για την περιοχή του, την Καλαμαριά: «Η κοινωνία της Καλαμαριάς δεν έχει τη συνοχή που είχε παλιότερα καθώς υπήρξε ταχεία ανάπτυξη κάτι που προκάλεσε μπάχαλο στην περιοχή».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: