Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Πολύ βαριά φανέλα"

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος έστειλε το μήνυμά του μέσα από το match programme του φιλκού αγώνα της Εθνικής μας με την Ρωσία, δίνοντας συγχαρητήρια στους διεθνείς για όσα έχουν καταφέρει και τονίζοντας ότι η φανέλα της Ελλάδας είναι πλέον πολύ βαριά.
"Πολύ βαριά φανέλα"
"Είναι αξιοσημείωτο αλλά και λόγος ακόμα μεγαλύτερης υπερηφάνειας το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα κατάφερε να προκριθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τερματίζοντας αήττητη. Αυτή η επίδοση φανερώνει την ποιότητά της, η οποία δεν αλλοιώθηκε από την προσεκτική μεν, θεαματική δε, ανανέωσή της από τον Φερνάντο Σάντος. Παράλληλα και αυτή η επιτυχία συμβάλει στην καθιέρωση της ομάδας στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου, στην ανάδειξη του υγιούς κομματιού του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μία τόσο δύσκολη εποχή, αλλά και στην σταθεροποίησή της στην πρώτη δεκάδα κατάταξης της FIFA.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια όλων μας. Με την προσπάθεια και το σεβασμό που δείχνουν στην ομάδα έχουν καταστήσει τη φανέλα της «πολύ βαριά». Είμαι σίγουρος ότι μας επιφυλάσσουν επιτυχίες ανάλογης εμβέλειας και στο μέλλον", αναφέρει ο Σοφοκλής Πιλάβιος μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: