Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Την καλή ψυχολογία δεν την πουλάνε στα περίπτερα!"

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα στρώσει εμφανίσθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. "Η παρούσα θέση στη βαθμολογία δεν μας αρμόζει!", δήλωσε.
"Την καλή ψυχολογία δεν την πουλάνε στα περίπτερα!"

Την πεποίθηση του πως ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και πως η ομάδα θα γίνει καλύτερη αντίστοιχα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Sport 103":
Για τη θέση του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:
"Αυτήν την περίοδο στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν πάμε καλά. Όποτε με συναντούν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και με ρωτούν για αυτό, τους λέω ότι η ομάδα θα... στρώσει. Η παρούσα θέση στη βαθμολογία δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ".
Για τη διαφορά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια:
"Ισως φταίει η συγκέντρωση. Επειδή στην Ευρώπη είναι καλύτερες οι ομάδες, ίσως ξεκινάμε πιο συγκεντρωμένοι. Στο ελληνικό πρωτάθλημα όλοι όσοι παίζουν με τον ΠΑΟΚ αγωνίζονται πιο κλειστά και είναι πιο δύσκολα. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά, δουλεύοντας και στην τακτική. Δεν γίνεται, όμως, κάθε φορά να βγαίνουν όλα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι καθημερινά η ομάδα θα γίνεται καλύτερη".
Για τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα:
"Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την ευρεία νίκη, δεν σήμαινε ότι πήραμε και το πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ήρθαν και κάποια ατυχή αποτελέσματα, τα οποία δεν περιμέναμε και μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Αμεσα πρέπει να ανακάμψουμε. Φυσιολογικό ότι αν κερδίζουμε, είμαστε πιο ελεύθεροι για να παίζουμε. Τώρα δεν είναι έτσι, όμως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αλλάξουμε εμείς το δυσμενές κλίμα".
Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ:
"Την καλή ψυχολογία δεν την πουλάνε στα περίπτερα. Πρέπει να την αποκτήσουμε μόνοι μας. Ξέρουμε όλοι ότι χάσαμε πολύτιμο έδαφος, όμως θεωρώ ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν... κοιλιά. Απλά εμείς την κάναμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Πιστεύω στην ομάδα, έχουμε δυνατότητες, αλλά λείπουν 1-2 νίκες στην Ελλάδα για να αισθανθούμε όλοι καλύτερα".
Για την Εθνική ομάδα:
"Μετά τη Ρούμπιν πιστεύω ότι άρχισα να προσαρμόζομαι. Στη συνέχεια έπαιξα καλά και με την Σάμροκ και είμαι σίγουρος ότι θα πηγαίνω ολοένα και καλύτερα. Είναι καλό που υπάρχει επαφή με την Εθνική. Αν παίξω καλά στον ΠΑΟΚ, θα έρθει ξανά η κλήση στην Εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: