Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Χαρούμενος που γυρίζει ο Ράικονεν!"

Η επιστροφή του Κίμι Ράικονεν στην Formula 1 μοιάζει να είναι κοντά! Ο Μίκαελ Σουμάχερ γύρισε το 2010 στην ενεργό δράση μετά από απουσία τεσσάρων ετών και γι' αυτό συμβουλεύει τον "Iceman" πως να προσαρμοστεί και πάλι...
"Χαρούμενος που γυρίζει ο Ράικονεν!"
Ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής χάρηκε πολύ με το νέο ότι ο Ράικονεν πιθανότατα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με την Williams. Ο Φινλανδός ήταν ο αντικαταστάτης του "Σούμι" το 2007 στη Ferrari, καταφέρνοντας μάλιστα να στεφθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής στην πρώτη του χρονιά στην Scuderia.
"Θα ήθελα να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που θα τον δω πίσω. Έχουμε περάσει ορισμένες καλές στιγμές και ανυπομονώ για νέες εντός και εκτός πίστας. Θα είναι καλά", σχολίασε ο Σουμάχερ στο Άμπου Ντάμπι και πρόσθεσε:
"Αναρωτιέσαι πως θα επανέλθει στην ίδια αγωνιστική κατάσταση. Πώς θα φτάσει το μονοθέσιο στα όρια του. Αυτά τα θέματα με απασχολούσαν και τα επίλυσα στις πρώτες δοκιμές που έκανα. Μου πήρε περίπου δεκαπέντε γύρους για να νιώσω ότι επέστρεψα, οδηγώντας κοντά στο όριο". 
Ο "Σούμι" εμφανίσθηκε σίγουρος πως ο Ράικονεν θα καταφέρει να προσαρμοστεί: "Μετά ήταν όλα θέμα χρόνου. Είμαι σίγουρος ότι ο Κίμι είναι ικανός να κάνει το ίδιο".

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: