Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Χολέμπας θα είναι βασικός στο Euro!!

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος γράφει για τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρήσει ο Χολέμπας, ώστε να πάρει θέση βασικού στο Euro 2012.
Ο Χολέμπας θα είναι βασικός στο Euro
«Ακόμα δεν τον είδαμε και Γιάννη τον βαφτίσαμε», λέει μια παροιμία, αλλά νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση μπορούμε να την τολμήσουμε από τώρα την πρόβλεψη.
Μπορεί να απομένουν εφτά ολόκληροι μήνες μέχρι να ριχτεί η Εθνική στη μάχη του Euro, αλλά νομίζω ότι ο Χολέμπας, αν τηρήσει κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα την πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.
Ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις:
Α) Να μάθει άμεσα ελληνικά, γιατί παίκτης της Εθνικής Ελλάδος χωρίς να μπορεί να συνεννοηθεί στα ελληνικά με τους συμπαίκτες του δεν νοείται.
Β) Να δείξει καλή προσαρμοστικότητα στο νέο περιβάλλον, όπως έχει δείξει στον Ολυμπιακό.
Γ) Να εκτελεί μέσα στο γήπεδο αυτά που θα του πει ο Σάντος, ο οποίος σε θέματα τακτικής είναι αμείλικτος και δεν θέλει οι παίκτες του να παρεκκλίνουν από το συνολικό σχέδιο.

Ειδικά γι' αυτό το τελευταίο, δεν τον φοβάμαι καθόλου τον «Γερμανό», τουλάχιστον με βάση τα δείγματα που έχει παρουσιάσει στον Ολυμπιακό. Έχει δείξει ότι όπου κι αν τον βάλεις να παίξει, θα εκτελέσει κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή.
Την πρόβλεψη περί φανέλας βασικού στο Euro την κάνω από τόσο νωρίς, γνωρίζοντας ποια γνώμη έχει γι' αυτόν ο Σάντος: από πέρυσι τον ήθελε ο Πορτογάλος στην Εθνική κι ας μην έπαιζε βασικός στον Ολυμπιακό!
Λογικά λοιπόν στους 23 του Euro ο ένας θα είναι ο Χολέμπας κι από κει και πέρα αναμένεται μεγάλη μάχη για τη θέση του αναπληρωματικού του. Διότι υπάρχει ο Ζαραδούκας, υπάρχει ο Σπυρόπουλος, υπάρχει ο Τζαβέλλας, υπάρχουν και οι εκπλήξεις τύπου Γιαννούλη, στις οποίες αρέσκεται ο Σάντος.
Ίδωμεν...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: